Aleksandrs Sokolovs ir sabiedrībā pazīstams ar saviem brīvajiem uzskatiem un lieliskajām fotogrāfa prasmēm, bezgala skaisti iemūžināt kailas sievietes. Tomēr arī viņu ir skārušas pārmaiņas un savā oficiālajā Facebook profilā, viņš publicējis visai nozīmīgu paziņojumu.

Kā raksta pats Aleksandrs, viņam bija nepieciešami vairāki gadi, lai izlemtu pat labu šādam lēmumam. Kā izrādās, lielu lomu spēlējis ceļojums uz Āziju.

“Es guvu lielu popularitāti kā cilvēks, kurš ir cieši saistīts ar seksu, erotiku un sievietēm. Šajās jomās mana pieredze tiešām ir iespaidīga. Tas, ko es darīju, ļoti ietekmēja mani. Un es neteiktu, ka tikai pozitīvi,” raksta Aleksandrs. “Varbūt mans solis pievils daudzus, kuri atbalsta mani un manu daiļradi. Bet es ceru uz jūsu sapratni. ES VAIRS NETAISĪŠU KAILFOTO PROJEKTUS.”

Aleksandrs to skaidro ar nepatiku pret to, ka sievietes ķermenis tiek izmantots kā uzbudinājuma instruments. “Es negribu, lai mani Facebook sekotāji būtu kaut kādi onanētāji, kam gribās palūrēt uz plikumiem.”

“Es vairs neatbalstu publisku atkailināšanos,” un viņš raksta, ka viņam pašam būtu nepatīkami, ja viņa meitene vēlētos fotografēties kaila. Viņš domātu, ka viņai dzīvē kaut kā ļoti trūkst.

“Šobrīd es uzskatu, ka erotikai ir jābūt tikai privātai. Sievietes kailajam ķermenim jābūt noslēpumainam, citādi tas zaudē savu “vērtību”. Varbūt ir ļoti dīvaini šādus vārdus dzirdēt tieši no manis. Bet es ilgi gāju līdz šādam secinājumam.”

Tomēr Sokolovs joprojām atbalsta erotisko fotogrāfiju veidošanu, ja vien tās ir privātiem nolūkiem un paredzētas mīļotajam cilvēkam. ” Man vairs nebūs nekādu erotisku mākslas projektu. Vairs nekādu publisku kailfoto. Visa erotika, kuru es fotografēšu, būs tikai “Privāto fotosesiju” ietvaros.
Tā kā dievinu sievietes, es vairāk zīmēšu atkailinātus ķermeņus savā izpildījumā, ko jūs varēsiet redzēt gleznās. Vēl es turpināšu rakstīt. Es tagad strādāju pie otrās grāmatas, kam ir seksuāli izglītojošs mērķis. Es ļoti ceru uz jūsu sapratni un ceru, ka mana jaunā nostāja jūs neaizskars. Ja kādai gribēsies iegūt erotiskās bildes manā izpildījumā – es to darīšu tikai kā “Privātu fotosesiju”, nevis kā publisku mākslas projektu.”


Avots
Foto: Aleksandra Sokolova Facebook profils

Saistītās tēmas: Aleksandrs SokolovsErotikafotogrāfijas

youtube icon
Abonēt youtube