Vakar, 22. novembra vakarā, lielākajā deju mūzikas platformā “Spinnin’ Records” skatītāju vērtējumam tika nodots dīdžeju “Blasterjaxx & Marnik” dziesmas “Heart Starts to Beat” videoklips, kurš nakts laikā vien ieguvis jau teju 120 tūkstošus skatījumu. 

Jautāsiet, ar ko šis videoklips ir tik īpašs… Šis ir jaunākais “ET PRODUCTIONS” projekts, kurš veidots sadarbībā ar vienu no pasaules lielākajām deju mūzikas platformām “Spinnin’ Records“, kurai šobrīd vietnē YouTube ir vairāk nekā 15 miljoni abonementu jeb klausītāju. Vēl viens ievērības cienīgs fakts ir tas, ka klipā uzdrīkstējās filmēties divas skaistas latviešu meitenes Sindija Bokāne un Anete Klapkalne.

Kā stāsta pats Edgars Trankalis, kurš ir arī klipa autors, lielu darbu ir izdarījusi māksliniece EVIA art, kas īpaši šim klipam radīja gleznu. “Liels un milzīgs paldies, Evija Slikšāne! Neesmu baigais mākslas, gleznu cienītājs un baudītājs, bet Evijas darbi mani tiešām aizrauj!”

Edgars Trankalis atzīst, ka sadarbība ar šo deju mūzikas milzi nenotiek pirmo reizi. Iepriekš jau notikušas sadarbības, un ir ļoti priecīgs, ka tieši viņam bija iespēja radīt videoklipu kaut kam tik iespaidīgam.

Piedāvājam arī jums noskatīties šo izcilo videoklipu, kurā pikanti gozējas latviešu meitenes.

ET PRODUCTION https://www.facebook.com/etproductionofficial/
Video autors – Edgars Trankalis https://www.instagram.com/edgars.trankalis/
Modeles  – Sindija Bokāne, Anete Klapkalne
Glezna – EVIA art

youtube icon
Abonēt youtube