Latvijā pazīstamais diriģents Ints Teterovskis raidījumā “Sarunas pie kafijas” stāstīs par jaunāko muzikālo projektu, kāds līdz šim Latvijā nav norisinājies un 18. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Domā notiks pirmo reizi.

Ja arī tu esi attālināts no mūzikas, taču vienmēr esi gribējis izmēģināt spēkus dziedāt korī – šī būs vēl nebijusi iespēja ne tikai pamēģināt dziedāt, bet arī klausīties Latvijas talantīgāko solistu sniegumu, turklāt to visu mūsu šī raidījuma varoņa vadībā – pasākuma diriģents ir Ints Teterovskis!

Tātad 18. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Domu ieskandinās pasaulslavenā komponista Georga Frīdriha Hendeļa skaņdarbs “Mesija”, un šī muzikālā projekta nosaukums ir “Sing Along“, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē – dziedi līdzi.

Sarunā ar Edgaru Auziņu diriģents dalīsies pārdomās par to, kā var un vai nepieciešams ietekmēt bērna interešu attīstību, vai dziedāt var arī tie, kam “lācis uzkāpis uz auss”, un kā likumsakarīgi sanācis tā, ka viņa paša izvēle un arī profesija ir saistīta ar mūziku.

*Sīkāka informācija par pasākumu, kas notiks 18.decembrī Rīgas Domā atrodama mājas lapā www.singalong.lv.

 

 

18. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Domā Georgs Frīdrihs Hendelis

Evija Martinsone (soprāns)
Sergejs Jēgers (kontrtenors)
Mārtiņš Zvīgulis (tenors)
Pauls Putniņš (basbaritons)
Balsis, DeCoro, Monēta, Aura, Dziesmuvara, Fortius, Vivat
Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas jauktais koris
Vidzemes Kamerorķestris
Diriģents – Ints Teterovskis

Saistītās tēmas: diriģentsints teterovskissarunas pie kafijas

youtube icon
Abonēt youtube