Rīgas satiksme” informē, ka no 20. decembra biļešu tirdzniecības vietās pakāpeniski nonāks jauna dizaina dzeltenais e-talons ar Sabīnes Škapares zīmējumu. Jaunā dizaina e-talona tirāža ir viens miljons eksemplāru, taču esošo tirāžu plānots papildināt.

2016. gada maijā “Rīgas satiksmē” tika organizēts bērnu zīmējumu konkurss jaunam dzeltenā e-talona dizainam. Pasākumā piedalījās 14 jaunie sportisti no Bērnu un jauniešu basketbola skolas „Rīga”, kuri zīmēja zīmējumus par tēmu “Trolejbusam Rīgā 70”. Mājaslapā www.rigassatiksme.lv notika balsošana, un tajā visvairāk balsu (1664) saņēma Sabīnes Škapares zīmējums.

“Rīgas satiksmē” šis bija septītais gads, kad uzņēmumā viesojas un zīmējumu dzeltenā e-talona dizainam par dažādām tēmām zīmē Rīgā dzīvojošie bērni. Konkursa ietvaros ikviens interneta mājas lapas apmeklētājs var nobalsot par tīkamāko zīmējumu, tādējādi piedaloties e-talona dizaina radīšanas procesā.

Jaunais e-talona dizains nekādā veidā neietekmē tā funkcijas vai izmantošanu sabiedriskajā transportā. Pasažieri var iegādāties dzelteno e-talonu, kurā ielādētas biļetes noteiktam braucienu skaitam, laika biļetes vai grupu biļetes.


Avots: Rīgas satiksme

Saistītās tēmas: E-talonsRgas satiksmeŠkapareZīmējums

youtube icon
Abonēt youtube