Ikviens “Rīgas satiksmes” mājaslapas www.rigassatiksme.lv apmeklētājs var apskatīt bērnu zīmējumus un nobalsot par sev tīkamāko, kas gada beigās tiks izvietots uz dzeltenā e-talona. Balsošana notiks no 25. maija līdz 30. jūnijam, katru dienu pieņemot vienu balsojumu no katras IP adreses.

Šogad “Rīgas satiksmē” viesojās 24 bērni no Rīgas sanatorijas internātpamatskolas. Vispirms bērni devās ekskursijā, lai aplūkotu, kā tiek organizēti ikdienas darbi 7. autobusu parkā, savukārt otrajā daļā mākslinieka Jāņa Anmaņa vadībā veidoja zīmējumus par godu Latvijas simtgadei.

„Rīgas satiksme” jau astoto gadu turpina iesākto bērnu zīmējumu konkursa tradīciju, kurā dzeltenā e-talona dizainu veido Rīgā dzīvojoši bērni. 2016. gadā konkursā piedalījās jaunieši no Bērnu un jauniešu basketbola skolas „Rīga”, iesniedzot 15 darbus par tēmu „Trolejbusam Rīgā 70!” Mājaslapas apmeklētāju balsojumā tika izvēlēts Sabīnes Škapares zīmējums, un dzeltenais e-talons ar viņas veidoto zīmējumu tirdzniecības vietās bija pieejams 2017. gada sākumā.

Par zīmējumiem varat nobalsot šeit 


Attēls: rigassatiksme.lv

Saistītās tēmas: E-talonsKonkurssZīmējums

youtube icon
Abonēt youtube