Šodien plkst.19 “Arēnā Rīga” notiks izrāde uz ledus “Aladins un uguns pavēlnieks”, aģentūru BNS informēja izrādes organizatoru pārstāve Ance Seikstule.

Pasākuma rīkotāji stāsta, ka izrāde ir vērienīgs šovs uz ledus, kura veidošanā piedalījušies pasaules līmeņa ledus un uguns izrāžu meistari. Šova mākslinieku trupu veido augsta līmeņa mākslas vingrotāji, daiļslidotāji un gaisa akrobāti.

Izrādes dekorācijas izgatavotas vairākās pasaules vadošajās teātra darbnīcās, un tās vajadzībām tapa vairāk nekā 200 krāšņu tērpu, stāsta Seikstule. Mūzikas, gaismas un uguns specefektus papildinās 300 metru plats ekrāns un video projekcijas.

Aladina stāsts tiek izdzīvots Austrumos, kur uz katra soļa ir kāds noslēpums vai mistērija. Izrādes laikā Aladins nokļūs greznās pilīs, grandiozos tirgus laukumos, kur virmo saldumu un garšvielu pārpilnība, sastaps gan šeihus un kamieļu karavānas, gan nabadzīgus pilsētas iedzīvotājus ar atvērtām sirdīm. Viņš vēros čūsku dancinātājus un zobenu rijējus, sievietes, kas ar pirkstu kustībām var ledu pārvērst liesmā, un puišus, kas vienmēr meklē piedzīvojumus. Kopā ar draugiem un princesi Aladins pārvarēs neskaitāmus šķēršļus, lai piepildītu sen lolotu sapni. Savukārt burvju lampa varoņiem ļaus satikt jautro Džinu, palidot ar īstu lidojošo paklāju un ceļot laikā.

Publicitātes foto

youtube icon
Abonēt youtube