Andrea Bočelli. Foto: Instagram @andreabocelliofficial

Viens no populārākajiem tenoriem pasaulē Andrea Bočelli 2025.gada 24.janvārī atgriezīsies Latvijā, lai sniegtu vienīgo koncertu “Arēnā Rīga”.

Par itāļu vokālās tradīcijas ikonu uzskatītajam Andrea Bočelli jau ir pārdoti vairāk nekā 90 miljoni ierakstu. Savu ceļu uz slavu dziedātājs ir sācis ar uzvaru Sanremo mūzikas festivālā 1994.gadā. Gandrīz trīs gadu desmitus Bočelli priecē pasauli ar savu balsi, unikālo tembru un plašu repertuāru, sākot no operas šedevriem līdz pat popmūzikas žanra dziesmām.

Andrea Bočelli, kura koncertus apmeklē milzīgs cilvēku skaits, jau sasniedzis vairākus pasaules rekordus mūzikas industrijā. 2010.gadā mākslinieks tika pagodināts ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā, sešas reizes nominēts “Grammy” un “Latin Grammy” balvām, dziedājis četriem ASV prezidentiem, trim pāvestiem, Lielbritānijas karaliskajai ģimenei, daudziem premjerministriem, Olimpiskajās spēlēs un Pasaules izstādēs, tostarp 2021.gada Pasaules izstādes atklāšanas ceremonijā Dubaijā.

2022.gadā Andrea Bočelli izdevis Ziemassvētku albumu “A Family Christmas”, kas ierakstīts kopā ar viņa dēlu Matteo un meitu Virdžīniju.

Lasiet arī: Sipeniece – Gavare iegādājas gredzenu, kura vērtība pārsniedz minimālās algas apmēru

Biļetes pārdošanā sākot no 3.oktobra plkst.10.00 “Biļešu Serviss” tīklā.

Saistītās tēmas: Andrea BočelliArēna RīgaLatvija

youtube icon
Abonēt youtube