Mikroblogu vietne “Twitter” trešdien sāka straumēt 360 grādu tiešraides video, ļaujot lietotājiem mijiedarboties ar šādām tiešraidēm un nokļūt to aizkulisēs.

“No šodienas jūs varat iepazīties ar tiešraides interaktīviem 360 grādu video no interesantiem sūtītājiem un izpētīt, kas notiek ar tiem,” blogā paziņoja “Twitter” pārstāvis Alesandro Sabatelli.

“Jūs varēsiet gūt iekšēju ieskatu pazīstamu personību dzīvē un nokļūt ekskluzīvu notikumu aizkulisēs,” solīja Sabatelli.

Pirmo šādu videoierakstu nosūtīja Alekss Petits, izmantojot “Twitter” lietotni “Periscope”. Šajā video ir redzams Floridas saulriets, kuru lietotāji klikšķinot var aplūkot no dažādiem leņķiem.

“Ar 360 grādu video lietotnē “Periscope” jūs varat piedzīvot brīžus kopā ar sūtītāju un palūkoties apkārt,” blogā paziņoja “Periscope” komanda.

Sociālais tīkls “Facebook” pirms tam šogad sāka straumēt 360 grādu video, kam nepieciešams īpašs kameru komplekts apkārtnes filmēšanai.

“Twitter” paziņoja, ka tā pašlaik testē 360 grādu video pārraides “ar nelielu partneru grupu” un “tuvāko nedēļu laikā plašāk” piedāvās jauno opciju.

“Tiešraides 360 grādu video nenozīmē tikai aizvest jūs uz vietām, kur nekad neesat bijuši; tas nozīmē savienot jūs ar cilvēkiem un ļaut jums pieredzēt kaut ko jaunu kopā ar viņiem,” vēstīja “Periscope” komanda.

 


Foto: vrindies

Saistītās tēmas: 360 grādiTwitter

youtube icon
Abonēt youtube