Foto: Ekrānšāviņš

Reklāmas speciālistu Ēriku Stendzenieku satraukusi veikala “WeekendShoes.lv” reklāma ar sievieti apakšveļā – savus uzskatus viņš paudis interneta vietnē “Twitter”, izraisot viedokļu dalīšanos komentētāju vidū.

“Klients: Mums tā, pēc iespējas apspīlētāk. Stilists: Nēnulabi… Es, protams, neko daudz no pupturiem un to reklāmas. Bet, šķiet, kaut kas tur labajā pusē līdz galam nav ielīdis,” vietnē “Twitter” apakšveļas reklāmu komentējis Stendzenieks.

“Draņķīgs veikals, ja tā bija resnākā pupu izkarinātāja, ko tie spēja atrast,”  komentāros pie Stendzenieka ieraksta norādījis kāds “Twitter” lietotājs, kamēr cita lietotāja norādījusi, ka “sievietēm nav pupu, lūdzu, turpmāk – KRŪTIS!”  Tāpat Stendzeniekam norādīts, ka “viss tur IR ielīdis. Dāma izvēlējusies neizdevīgu pozu, balstoties uz vienas kājas, ķermenis ir sašķiebies un tauku krokas viena pusē kļuvušas labāk redzamas. Liekas ka nu mierā, Apolloni!” Līdzīgu viedokli paudusi vēl kāda interneta lietotāja: “Ak, jūs nabaga perfektie cilvēciņi! Šādi izskatītos visām normālām dāmām, kas tā neveiksmīgi paliektos uz vienu vai otru pusi. Ir tās ādas vai tauku krokas GANDRĪZ VISĀM. Parasti to notušē ar lielāka apkārtmēra krūšturi, taču tas ne vienmēr ir pareizi.”

Lasiet arī: Iereibis vīrietis apčurā biznesa klases pasažieri un «aizlaižas»

Tikmēr kāds cits “Twitter” komentētājs pažēlojies: “Es vispār nevaru saprast… Agrāk reklāmās lika jaukas dāmas. Tagad otrāda mode. Varētu būt tā, ka skaistās ir gudrākas un lēta reklāma sit pa galvu dumjajiem?” Līdzīgu viedokli paudis vēl kāds: “Drausmīgi… lai ko teiktu par bodypositive u.c man nepatīk nekopto izlaisto ķermeņu eksponēšana un vēl uzskatīšana par normu. USA un UK šī ir īsta problēma… traku bābu kustība, kas savu resnumu un nesakoptību uzspiež kā “normu” “visiem būs pieņemt un patikt”.” Tāpat pausti viedokļi, ka “tas nav izlīdis pups, tā ir resna ādas kroka” un “Anglijā un ASV grūti atrast normālu sievieti!”

Vēl kāds “Twitter” lietotājs norādījis, ka Stendzeniekam esot ērgļa acs.

 

Saistītās tēmas: Ēriks Stendzeniekskrūštura reklāmaTwitter

youtube icon
Abonēt youtube