Baltajā namā tagad gaidāms jauns saimnieks. Bet ko darīs iepriekšējais Amerikas prezidents Baraks Obama? Savus nākotnes plānus viņš atklāja intervijā ar CNN.

Pēc aiziešanas no ASV prezidenta amata Obama vēloties sarakstīt grāmatu, kā arī nodarboties ar sevis analizēšanu. “Man vajadzēs nedaudz pieklust. Es ar to nedomāju politiku, bet gan savu iekšējo stāvokli – vēlos atrast iekšējo līdzsvaru ar sevi un analizēt visu, kas noticis,” viņš skaidroja, sakot, ka tikai pēc tam varēs pieņemt pareizākos lēmumus par turpmākajiem nākotnes plāniem.

Obama arī pieminēja, ka vēlas koncentrēties uz jauno demokrātisko līderu apmācību. Tie var būt žurnālisti, politiķi un sociālie aktīvisti, kuri varēs savas progresīvās idejas nodot pārējai sabiedrības masai. Tomēr viņš arī plāno komentēt svarīgus politiskos jaunumus un viņa pēcteča Donalda Trampa jaunās iniciatīvas.

Amerikāņu līderis arī paziņoja, ka Hilarija Klintone esot zaudējusi vēlēšanās, jo ignorēja visus iedzīvotājus. Tāpēc visi ekonomiski nelabvēlīgie iedzīvotāju slāņi neesot saklausījuši viņas solījumus.


Foto: Pixabay

Saistītās tēmas: NākotneObamaPlāniPrezidents

youtube icon
Abonēt youtube