Aktiermāksla pēdējos gados ir pārveidota par grimēšanas un specefektu mākslu. Bieži vien “neglītums” Holivudas uztverē ir vienkārši kā ļoti smieklīgs sižets. Šeit tev būs iespēja palūkoties uz skaistām aktrisēm, kuras seksīgo un neglīto meiteņu aktierspēli ir pacēlušas augstā līmenī.

Andželika Hjūstone

Neaizstājamo Mortīciju no Ādamsu ģimenītes atceras daudzi. Pateicoties savam tēvam, kurš bija režisors, viņa pēc vairākām mazākām lomām sāka kāpt pa karjeras kāpnēm. Aktrise savu pirmo “Oskaru” saņēma 1986. gadā par mafijas meitas lomu filmā “Prici ģimenes gods”. Seksuāla dāma, kura nebaidās parādīt savu tumšo pusi, kad vien tas ir nepieciešams. Humors un šarms ir šīs aktrises zīmols.

Natālija Portmena

Kopš savas pirmās debijas profesionālajā kino Portmena pārsteidza kritiķus ar savu talantu. Natālija ir ļoti daudzveidīga aktrise – no “Zvaigžņu kariem” līdz dažādām neatkarīgām filmām un drāmām. Par aktrises pārdrošību arī nav šaubu – filmā “V ir vendeta” aktrise pat noskuva galvu. Citās filmās viņai dažu mēnešu laikā vajadzēja zaudēt visai daudz kilogramus, lai izskatītos satriecoši. Portmena ir pierādījusi, ka spēj līdzsvarot savu seksualitāti ar neglītumu.

Vanesa Hadžensa

Plašu slavu Vanesa ieguva filmā “Vidusskolas mūzikls”. Sulīgi, tumši mati un jauka balss. Citās filmās Vanesa redzama bikini, bet citās spēlē klaiņojošu grūtnieci. Pelēka āda, pīrsingi, izspūruši mati – tāda bijusi Vanesas neglītā puse aktiermeistarībā. Šī meitene nebaidās uzņemties sarežģītas un smagas lomas.

Salma Hajeka

Hajeka 1995. gadā nospēlēja nepārspējamu lomu filmā “Desperado”. Aktrises Meksikas un Libānas saknes ir radījušas eksplozīvu skaistuma maisījumu. Bet tas neapturēja viņu no vampīra karalienes lomas filmā “No Dusk Till Dawn”.

Keita Vinsleta

Keitas talants gandrīz pārspēj viņas skaistumu, un savas spējas viņa ir izmantojusi, lai iegūtu pasaules kino atzinību. Slavenā filma “Titāniks” kļuva par Vinsletas lielās slavas sākumu.

Lena Hīdija

Krāšņā britu zvaigzne savu karjeru sāka dažādos mājas seriālos. Viss mainījās 2007. gadā, kad viņa piedalījās filmā “300″. Pasaules slavu aktrise ieguva, piedaloties slavenajā seriālā “Game of Thrones”. No ideālas un romantiskas sievietes par nežēlīgu gangsteri – tas Hīdijai ir pa spēkam.

Elizabete Benksa

Pēc panākumiem komēdijā “Wet Hot American Summer” Benksa bija viena no 21. gadsimta sākuma gadu veiksmīgākajām aktrisēm. Šo seju esam redzējuši gan filmā “Pitch Perfect”, gan pasaulslavenajās “Bada Spēlēs”. Neticami sarežģīti apģērbi, no viegli nosauļotas sejas līdz pilnīgi baltai – tas ir īsts meistardarbs.

Kamerona Diaza

Diazas kino debija notika 1994. gadā, kad viņa atveidoja lomu filmā “Maska”. Šī blondīne īsās, pieguļošās kleitās ir kļuvusi par vienu no labākajām Holivudas aktrisēm. Apbrīnojams ķermenis un liels, skaists smaids. Bet 1999. gadā viņa pārsteidza skatītājus ar lomu filmā “Being John Malkovich”. Tas ir apbrīnojams stāsts par draugiem, kuri atrod portālu un sāk redzēt pasauli ar zināma aktiera acīm. Viņas talants un lieliskais izskats ir gluži kā liels bonuss kino pasaulē.

Saistītās tēmas: aktrisesNeglītsskaistums

youtube icon
Abonēt youtube