2016.gadā AS “Latvijas Pasts” klienti nodaļās visā Latvijā saziedojuši 15 000 eiro labdarības organizācijas “Ziedot.lv” programmai “Mazajām sirsniņām”, kas paredzēta visu Latvijas reģionu smagi slimo bērnu ārstēšanai un rehabilitācijai.

Par 2016.gadā saziedotajiem līdzekļiem iespējams apmaksāt ārstniecības un rehabilitācijas kursus 34 bērniem vecumā no četriem līdz 16 gadiem, balstoties uz ārstu sniegtajām rekomendācijām par katram bērnam nepieciešamo terapijas veidu. Regulāri saņemtā terapija būtiski uzlabo smagi slimo bērnu veselību, veicina viņu attīstību un uzlabo dzīves kvalitāti. Mazie pacienti ir no visdažādākajām Latvijas vietām, piemēram, Dobeles, Jelgavas, Jūrmalas, Krāslavas, Liepājas, Līvāniem, Ventspils, Rīgas.

2017.gadā Latvijas Pasta nodaļās ziedojumu vākšana turpinās, aicinot palīdzēt smagi slimiem bērniem saņemt kvalitatīvu rehabilitāciju tepat Latvijā. 2017.gadā palīdzību lūdz vairāk nekā 100 bērni un jaunieši no visas Latvijas. Lai visiem bērniem palīdzētu nepieciešami 200 tūkstoši eiro.

Ziedojumu vākšana “Ziedot.lv” programmai “Mazajām sirsniņām” pasta nodaļās tika sākta 2013.gada decembrī, un šajā laikā pasta apmeklētāji ziedojuši vairāk nekā 60 000 eiro.

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu.

Labdarības organizācija “Ziedot.lv” darbojas 14 gadu un sniedz iespēju privātpersonām un uzņēmumiem izmantot internetu, lai īstenotu savu vēlmi palīdzēt līdzcilvēkiem.

Saistītās tēmas: KlientilabdarībaLatvijas PastsZiedot.lv

youtube icon
Abonēt youtube