Šoziem populārākie ceļojumu galamērķi ir Tenerife, Fuerteventura, Taizeme un Dubaija, aģentūrai BNS sacīja tūrisma aģentūras “Kolumbs” direktore Sanita Rugina.

Viņa pastāstīja, ka ik gadu klientu vidū arvien populārāki kļūst ceļojumi uz eksotiskām un tālām vietām, kā piemēram Taizeme, Izraēla, Apvienotie Arābu Emirāti, Maldīvu salas un Karību salas. Īpaši var izcelt klientu vēlmi doties uz Jamaiku, Meksiku, Kubu un Dominikānu, kā arī izbaudīt vasaru ziemas vidū Šrilankā un Balī. Šoziem populārākie galamērķi ir Tenerife, Fuerteventura, Taizeme un Dubaija.

Rugina pastāstīja, ka tūrisma aģentūra “Kolumbs” ziemas sezonā piedāvā arī slēpošanu Itālijā, Francijā, Andorā un Austrijā, kurp dodas gan amatieri, gan profesionāli slēpotāji. Tāpat “Kolumbs” šoziem ir atjaunojis slēpošanas un aktīvā laika pavadīšanas piedāvājums Andorā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka “Tūrisma aģentūras “Kolumbs”” apgrozījums 2015.gadā bija 9,844 miljoni eiro, kas ir par 5,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi bija 36 384 eiro, pretstatā peļņai gadu iepriekš.

“Tūrisma aģentūra ”Kolumbs”” reģistrēta 1998.gadā. Tās pamatkapitāls ir 284 574 eiro. Aģentūras 70% daļu pieder Sanitai Ruginai, bet 30% – SIA “CFO”, kura īpašnieki savukārt ar 50% daļu katrs ir Santa Kovaļevska un Uldis Lorbergs.

youtube icon
Abonēt youtube