Foto izgūts no Facebook @Apgrieztamaja.lv

Tukuma pusē – Smārdē – uzbūvēta un kopš svētdienas, 23.oktobra, apmeklētājiem atvērta Apgrieztā māja. Iekārtojot māju, ir izmantoti īsti, ikdienā izmantojami sadzīves priekšmeti, lai radītu reālas mājas sajūtu.

Apgrieztā māja atrodas septiņu grādu leņķa slīpumā pa diagonāli, tāpēc tās apciemojums būs izaicinājums katra interesanta vestibulārajam aparātam.

Jāņem vērā, ka Apgriezto māju nav iespējams apmeklēt ar bērnu ratiņiem un invalīdu ratiņiem, tomēr noteikti var uzturēties Apgrieztās mājas teritorijā un fotografēt tikpat jautras bildes ar mājas fasādi fonā, informē pašvaldība.

Ieejas maksa Apgrieztajā mājā pieaugušajiem ir 7 EUR, bērniem vecumā no četriem līdz 18 gadiem – 6 EUR, pensionāriem – 4 EUR. Invalīdiem, ja tiek apmeklēta Apgrieztā māja, biļete maksā  3 EUR, savukārt, ja tiek apmeklēta tikai teritorija – apskate ir bez maksas. Ģimenes biļete nopērkama pa 16 EUR (1 pieaugušais + 2 bērni) un 22 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni),  ja vairāk bērnu, ģimenes biļetē jāpiemaksā 5 EUR par katru bērnu.

Lasiet arī: Attiecību horoskops 2023.gadam

Saistītās tēmas: Apgrieztā mājaceļojumiSmārde

youtube icon
Abonēt youtube