Par aizvadītās nedēļas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem basketbolistiem nosaukti Demārs Derouzens (Toronto “Raptors”) un Gordons Heivords (Jūtas “Jazz”).

Derouzens labākā godu izpelnījies Austrumu konferencē, bet iepriekšējā nedēļā viņš palīdzēja “Raptors” komandai izcīnīt uzvaras visās trijās spēlēs. No spēles realizējot metienus ar vairāk nekā 50% precizitāti, spēlētājs vidēji šo maču laikā iemeta 30,7 punktus, turklāt izcīnīja arī 7,3 atlēkušās bumbas.

Individuāli visveiksmīgākais sniegums Derouzenam bija 10.janvāra uzvarā pār Bostonas “Celtics”, kad viņš atzīmējās ar 41 punktu un 13 atlēkušajām bumbām, tādējādi trešo reizi sezonā sasniedzot 40 punktu robežu.

Tikmēr Rietumos par labāko kļuvis Heivords, kurš “Jazz” basketbolistiem palīdzēja uzvarēt trīs spēles no trim. Basketbolists šo cīņu laikā caurmērā atzīmējās ar 23,7 punktiem, no spēles metienus pamanoties realizēt ar 73,5%.

Heivorda rēķinā vidēji šo maču laikā arī 6,0 atlēkušās bumbas un 4,0 rezultatīvas piespēles.

Arī Heivordam vissekmīgākais sniegums padevās 10.janvārī, kad viņš panākumā pret pašreizējo NBA čempioni izcēlās ar 28 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Vēl uz NBA nedēļas labākā spēlētāja balvu pretendēja Aizija Tomass (Bostonas “Celtics”), Deandrē Džordans, Kriss Pols (abi – Losandželosas “Clippers”), Hasans Vaitsaids (Maiami “Heat”), Rasels Vestbruks (Oklahomasitijas “Thunder”), Žoels Embīds (Filadelfijas “76ers”), Devins Būkers (Fīniksas “Suns”) un Jons Valančūns (Toronto “Raptors”).

Saistītās tēmas: BasketbolsLabākieNBASpēlētāji

youtube icon
Abonēt youtube