Vai dažkārt pamostoties tavas acis līdzinās pandas vai jenota acīm? Mēs saprotam tavu sāpi. Tumšie loki zem acīm ir viena no visizplatītākajām problēmām, ar kuru cīnās teju katra otrā sieviete, un to noslēpšana ir ārkārtīgi sarežģīta, īpaši, ja ar grimu esi uz tu. 

Pārāk maz miega, stress, neveselīga diēta un pārāk neliela jutīgās sejas kopšana padara ādu ap acīm nogurušu un nedzīvu, veidojot šos tumšos lokus. Tā kā mēs jaunākas nepaliekam, arī vecums ietekmē āda stāvokli ap acīm, tā zaudē mirdzumu un elastību.

Organiskā rīcineļļa tādēļ ir ārkārtīgi labs līdzeklis, lai mazinātu šo problēmu – palielina ādas elastību, padara to mirdzošu, veselīgu, mazina niezi un sausumu.

Rīcineļļa ir lielisks mitrinātājs, satur daudz taukskābju, kas baro ādu un saglabā tajā tik nepieciešamo mitruma līmeni.  Tāpat šī eļļa satur antioksidantus, kas kavē ādu no brīvo radikāļu ietekmes. Rīcineļļa palīdz ādu notīrīt un padarīt svaigu, tāpat tai piemīt ārstnieciskas īpašības. Palīdz samazināt grumbiņas, smalkas līnijas, atjauno ādas izskatu, padarot to jauneklīgu un tvirtu.

Vislabāko efektu iegūsi, ja organisko rīcineļļu klāsi tieši uz tumšajiem lokiem zem acīm. Pāris lāsītes eļļas uzpilini uz pirkstiem un nedaudz to uzsildi. Pēc tam maigām masējošām kustībām aptuveni divas minūtes masē to ādā zem acīm. Pēc tam atstāj to uz nakti. No rīta nomazgā seju un klāj acu krēmu un sejas krēmu.

Iesakām to darīt, pirms došanās pie miera, lai tā nakts laikā dara savus brīnumus! 🙂

Saistītās tēmas: rīcineļļaskaistumstumšie loki zem acīm

youtube icon
Abonēt youtube