Vai tev ir nepieciešams dekoratīvās kosmētikas noņēmējs, kurš sniedz arī dažādas priekšrocības sejas kopšanā? Vai esi kādreiz domājusi par mandeļu eļļu? 

Kā jau, iespējams, zini, šai brīnišķīgajai eļļai piemīt daudz labu īpašību kā ādai, tā arī matiem un vispārējai veselībai. Mandeļu eļļu bieži vien iekļauj dažādu kosmētisko līdzekļu sastāvā, un tai bieži vien ir vairāk nekā tikai viena lieliska īpašība. Šī eļļa ir lielisks antioksidants, kas palīdz mazināt saules radītos bojājumus un novērš ādas novecošanu. Jāteic, šīs ir tikai dažas labās lietas, kuras mums dod šī eļļa.

Kādēļ mandeļu eļļa ir laba tieši kosmētikas noņemšanai? 

Brīžos, kad meklē piemērotāko kosmētikas noņēmēju, tu visdrīzāk meklē tādu, kurš noņems arī tavu acu grimu. Acu zīmulis un skropstu tuša prasa nedaudz vairāk piepūles, lai to noņemtu, tādēļ svarīgi, lai kosmētikas noņēmējs ir ne tikai efektīvs, bet arī saudzīgs. Pētījumi liecina, ka tās sievietes, kuras savus veikalā nopērkamos acu kosmētikas noņēmējus nomainījušas pret mandeļu eļļu, daudz vienkāršāk, ātrāk un saudzīgāk spēj noņemt acu grimu, papildus eļļa baro skropstas, veicinot to augšanu.

Jāteic, vēl viena laba īpašība ir tā, ka mandeļu eļļa nesatur parabēnus, sulfātus un citas ādai nevēlamas vielas. Bieži vien kosmētika uz ādas ir tik noturīga, ka tās noņemšanai nepieciešams spēks, tā tiek vilkta un bojāta. Mandeļu eļļa kosmētiku noņem maigi, saudzīgi un bez problēmām, vienlaicīgi mitrinot un barojot ar ādai nepieciešamiem vitamīniem.

Mandeļu eļļa ir lielisks dekoratīvās kosmētikas noņēmējs arī tādēļ, ka tā pēc tam uz ādas neatstāj eļļainu kārtu. Tā lieliski iesūcas ādā, pirms tam noņemot visu lieko, kas dienas laikā sakrājies uz ādas.

Ja tev ir sausa āda un tādas problēmas kā ekzēma, psoriāze u.c., mandeļu eļļu kā kosmētikas noņēmējs ir vislabākais variants. Tā nomierinās ādu, mazinās niezi, ādas zvīņošanos un plaisāšanu, piedevām āda tiks mitrināta. Šīs ir pāris īpašības, kuras reti kurš veikalos nopērkamais produkts spēj nodrošināt. Patiesībā daudzi veikalos nopērkamie skaistumkopšanas līdzekļi sava sastāva un konsistences dēļ nereti var saasināt dažādas problēmas.

Kā lietot mandeļu eļļu?

Pavisam vienkārši: paņem rokās adekvātu daudzumu eļļas un masējošām kustībām klāj uz sejas, fokusējoties uz acīm un uz zonu ap tām. Pēc tam samitrini vates plāksnīti ar ūdeni (vai rožu ūdeni) un maigi noņem kosmētiku. Papildus procesu atkārto vēlreiz tieši acu zonā, īpaši, ja esi lietojusi ūdens noturīgo skropstu tušu.

Kad esi beigusi, noskalo seju ar remdenu (nevis karstu vai aukstu) ūdeni. Ja tev nepatīk iepriekš minētā tehnika, mandeļu eļļu vari uzlikt uz vates plāksnītes un kosmētiku noņem tādā veidā.

Tā kā mandeļu eļļa ir dabisks produkts, ja vēlies papildu mitrināšanu un barošanu, pēc kosmētikas noņemšana seju vari arī neskalot ar ūdeni, bet eļļu atstāt uz sejas. Tā ādai dos veselīgu mirdzumu, kā arī lieliski pilda pretnovecošanas krēma funkcijas. Āda kļūs mirdzoša, maiga un skaisti veselīga.

youtube icon
Abonēt youtube