Šķiet, nevienam nav noslēpums, ka sievietes, kas ir bērniņa gaidībās, izskatās īpaši pasakaini. Lai izceltu to un arī savā veidā saglabātu īpašā atmiņā šo maģisko laiku, par nozīmīgu šajā laikā uzskata fotogrāfiju uzņemšanu. Jāteic, ka teksasiete un 26 gadus vecā ASV armijas virsniece Keturah Antongiorgi šo maģisko laiku iemūžinājusi bezgala pasakainās un elpu aizraujošās fotogrāfijās.

2016. gada augustā jaunā māmiņa sava Twitter profilā publicēja šīs pasakainās fotosesijas bildes. Daudzi Twitter lietotāji šīs fotogrāfijas nodēvējuši par “dievišķām” un “skaistām”, un tās retvītotas tūkstošiem reižu.

Jā, šīs fotogrāfijas patiesi ir brīnišķīgas!

Pasakaino fotogrāfiju autore ir fotogrāfe Mišela Santjago. Ar viņu topošā māmiņa iepazinās tad, kad uzņēma fotogrāfijas, kurās tika paziņots mazuļa dzimums. Pēc fotogrāfiju saņemšanas, viņa sapratusi, ka grūtniecības fotosesiju veidos tieši Mišela.

“Deviņi mēneši šķiet ārkārtīgi ilgs laiks, tomēr tas paskrien ļoti ātri. Tādēļ ceru, ka ikviena topošā māmiņa atradīs veidu, kā dokumentēt šo maģisko mirkli, kad pasaulē gaidāms mazuli,” stāsta Keturah

Foto: Neva Michelle Photography

Saistītās tēmas: grūtniecībaskaistumstopošā māmiņa

youtube icon
Abonēt youtube