Vazelīns ne tikai spēj palīdzēt tavām skropstām augt garākām, bet arī liek izskatīties spēcīgākām un veselīgākām, nekā jebkad.

Vazelīns stimulē matu folikulas, līdz ar to tām tiek dots spēks augt. Tāpat tas ir lielisks mitrinātājs acu ādai un lieliski noņem acu kosmētiku.

1. Vazelīnu vari izmantot kā nakts līdzekli – nelielu daudzumu vazelīna ar pirkstu galiem maigi iemasē skropstās. To vazelīnu, kas atlicis uz pirkstiem, droši iesmērē uzacīs. Arī tām nepieciešams augt veselīgām un skaistām.

2. Dabīgas skropstas – vazelīnu vari izmantot arī skropstu tušas vietā, dodot tām pavisam dabisku izskatu. Sākumā sagādā vecu skropstu tušas birstīti un siltā ūdenī ar ziepēm to nomazgā, lai būtu pavisam tīra. Pēc tam birstīti iemērc vazelīnā un klāj uz skropstām tāpat, kā to darītu, ja tā būtu parasta skropstu tuša.

3. Acu kosmētikas noņemšanai – lai noņemtu skropstu tušu neatkarīgi no tā, vai tā ir ūdens noturīga, iemērc vates plāksnīti vazelīnā un pēc tam ar maigām kustībām noņem kosmētiku. Vazelīns, kas paliks uz acīm un skropstām, baros un spēcinās kā skropstas, tā ādu.

Izmēģini! 🙂

Saistītās tēmas: skaistas skropstasskaistumsvazelīns

youtube icon
Abonēt youtube