AS “Virši-A” degvielas mazumtirdzniecības apgrozījums pērn pieaudzis par 28% salīdzinājumā ar 2015.gadu, aģentūrai BNS pavēstīja uzņēmumā.

Kompānijas pārstāvji arī atzīmēja, ka “Virši-A” pērn nodokļu maksājumus veicis par kopējo summu vairāk nekā 18,4 miljoni eiro, kļūstot par lielāko nodokļu maksātāju Zemgales plānošanas reģionā lielo nodokļu maksātāju grupā un saņemot par to Valsts ieņēmumu dienesta apbalvojumu.

“”Virši-A” viena no galvenajām darbības prioritātēm ir godprātīga konkurence, mūsu darbinieku labklājība un patriotiska attieksme pret valsti. Savu pārliecību dzīvē pierādām, pirmkārt, maksājot savai valstij nodokļus. Pēdējo divu gadu laikā uzņēmums izstrādājis un īsteno veiksmīgu attīstības stratēģiju, kā rezultātā mūsu tīkls sasniedzis 54 stacijas, uzņēmuma degvielas mazumtirdzniecības apgrozījums pērn ir pieaudzis par 28%, savukārt darbinieku skaits audzis par 8%,” pauda uzņēmuma valdes loceklis Jānis Priedītis,

Jau ziņots, ka “Virši-A” 2015.gadā strādāja ar 107,771 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 54,9% un sasniedza 1,246 miljonus eiro.

“Virši-A” darbojas kopš 1995.gada un, pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 2016.gadā bija ceturtais lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā.

Foto: LETA

Saistītās tēmas: apgrozījumsDegvielas uzpildes stacijaVirši-A

youtube icon
Abonēt youtube