Dažkārt būt sievietei ir pavisam grūti, un droši to var apgalvot teju katra. Negaidītās garastāvokļa maiņas, pēkšņie krampji vēdera lejasdaļā un neizsakāmā vēlme apēst visu, kas atrodas ledusskapī…

Jā, sieviete menstruāciju laikā mēdz pārtapt par citu cilvēku, tomēr Māte Daba tā ir iekārtojusi un tur neko nevar padarīt. Atliek vien to pieņemt un priecāties.  Taču, nereti šis process mēdz sagādāt raizes un neizpratni.

Lūk, deviņi veidi, kādos mēnešreizes mēdz mūs apciemot. Smieties vai raudāt ir pašas izvēle! 🙂

Mēnešreizes “Šmuce

Šim menstruāciju veidam ļoti patīk izpostīt tavu mīļāko apakšveļu. Protams, tu iespējams pārvērtēji “plūsmas” daudzumu, bet šis ir attaisnojums vien tam, ka mēnešreizes ir visai slapjš, nepatīkams un visai rupjš pasākums.

“Neizlēmīgās” mēnešreizes

Šis mēnešreižu veids ir viens no tiem, kas īsti pats nespēj pieņemt lēmumus. Tās nemēdz būt kā lavas izvirdums un dažkārt pat šķiet, ka neeksistē vispār.

“Viss vienā” mēnešreizes

Šis mēnešreižu veids noteikti vēlas, lai tu zini, ka ir klāt. Tas sev līdzi nes visādas asiņainas nejaucības. Dažkārt šķiet, ka tas, kas nācis no tevis, ir kā no kādas slepkavību ainas.

Mēnešreizes “Spoks”

Šis mēnešreižu veids dzīvo un elpo, cēli pacēlis vidējo pirkstu. Tevi piemeklē krampji, alkas pēc saldumu kaudzēm un, iespējams, esi nedaudz emocionālāka kā tas būtu ierasts, tomēr nav nekādu pazīmju par asinspirti. Šis ir no tiem veidiem, par kuru domā: “Kaut tas ātrāk beigtos”.

“Kavē ar šiku” mēnešreizes

Šim menstruāciju veidam ļoti patīk jokoties, tomēr tas rada pavisam ārkārtīgu trauksmes sajūtu. Šī nav nekāda mīkla, kas jāuzmin – parādieties taču!

“Pārsteigums!” mēnešreizes

Tieši pretēji iepriekš minētajam, šim mēnešreižu veidam patīk uzrasties visnegaidītākajā brīdī, izbojājot visu. Šis ir no tiem veidiem, kuram ir absolūti vienalga par taviem plāniem. Kad tās atnāk, tās ir klāt!

“Es tām neredzu galu” mēnešreizes

Šis ir no tiem mēnešreižu veidiem, kurš liek tev domāt, ka tam nekad nepienāks gals. Nekad! Pēc deviņām dienām tu paskaties zemāk, lai noskaidrotu, vai viss ir galā, bet te nu tās ir. Joprojām!

“Īsās un jaukās” mēnešreizes

Šis uzskatāms par vispatīkamāko veidu – kā pieklājīgs ciemiņš, parādās laikā un nepaliek pārāk ilgi. Dažkārt pat izlemj aiziet ātrāk… Ne pārāk slapji, sentimentāli vai nogurdinoši.

“Nogali mani” mēnešreizes

Šis ir no tiem veidiem, kad šķiet, ka vieglāk būtu pamest šo pasauli. Sāpes parasti atstāj agonijā, īpaši iedomājoties, ka tas būt jāpiedzīvo katru mēnesi. Protams, ibuprofēna ripiņa nomāks šīs “jautrās” sāpes, taču pēc laika atgriezīsies ar jaunu sparu.

Avots: Crystal Ro | BuzzFeed 

Saistītās tēmas: Ilustrācijasmēnešreizessmieklīgi

youtube icon
Abonēt youtube