Elīna Didrihsone Foto: Instagram @didrihsoonee

Influencere Elīna Didrihsone soctīklos padalījusies ar priecīgu ziņu – proti, viņai pēc 2,5 gadu pārtraukuma atsākušās mēnešreizes. Influencerei bija jāpieņemas svarā, lai atsāktos menstruācijas un viņa varētu ieņemt vēl vienu bērniņu.

Kā Didrihsonei norādījusi ārste, viņai jāsver vismaz 54- 55 kilogrami, lai atsāktos mēnešreizes, kuras tā arī nebija atgriezušās pēc dēliņa Džeisona piedzimšanas.

Nu tas ir noticis, un Didrihsone ar priecīgo ziņu padalījusies ar saviem sekotājiem. “Tomēr ilgs laiks – divi ar pusi gadi ir pagājuši. Es jau esmu aizmirsusi, kā tas ir,” neslēpj influencere.

Daudzas soctīklu lietotājas nereti piemin Elīnas pārmērīgo un neveselīgo kalsnumu, taču pati influencere noliedz, ka viņai būtu ēšanas traucējumi. Lai atspēkotu šīs runas, viņa pat soctīklos padalījusies ar savu ēdienkarti. Atbilstoši tai redzams, ka pa dienu, kas ilgusi no pussešiem rītā līdz pusnaktij, viņa apēdusi astoņus nelielus burkānus, divus mazus ābolus, brokoli, aptuveni 100 gramus griķu, rīsu kraukšķus, trīs galetes, vienu mandarīnu, kā arī 100 gramus biezpiena ar jogurtu. Tostarp viņa pagaršojusi hot dogu, burgeru, picu un soļanku, ko ēdis viņas vīrs Nauris.

“Kad man bija 15 – 16 gadi, izdomāju tievēt, un darīju to ļoti nepareizi. Jo nemācēju un nezināju, kā, bet ieņēmu galvā, ka gribu būt tieva,” atklāti par piedzīvoto badošanos gada garumā vietnē “Instagram” iepriekš stāstījusi influencere Elīna Didrihsone.

“Sačakarēju savu veselību ar neēšanu, man gadu nebija mēnešreižu. Es centos maksimāli daudz staigāt – uz skolu, no skolas, pa trepēm, pastaigās. Spēlējos ar ēšanu – ļoti maz ēdu,” stāsta Didrihsone, piebilstot, ka šādi tievējusi gadu, nometot 10 kilogramus. Iepriekš svērusi 62 kilogramus, augstākais – 65 kilogramus, taču tā kā esot maza auguma, katru nomesto kilogramu ļoti labi varēja redzēt. Viņa gribējusi būt tieva, nesportojot un nedzerot ūdeni, vien ļoti daudz kafijas. “Man bija bail no silta mājas ēdiena. Varēju dzīvot tikai uz dārzeņiem. Kad redzēju, ka svars nekrīt, likās, ka vēl vairāk vajag sevi ielikt grožos – dienas laikā praktiski neēdu vispār. Varēju nodzīvot dienu, praktiski neko neapēdot. Pēc pusgada man likās, vai es vispār kaut kad atļaušos kaut ko apēst. Biju smalka, izkāmējusi, bet morāli mocījos. Esmu cilvēks, kam ļoti labi strādā vielmaiņa, bet man visu laiku gribējās rīt – visu laiku staigāju badā. Kad apprecējos, vīrs teica – kur tavs dupsītis?” stāsta Didrihsone, uzsverot, ka šādi nevajag darīt.

Viņa atklāj, ka viss mainījās pēc laulībām, jo vīrs Nauris gribējis kārtīgas pusdienas, un tad arī Elīna sākusi pieņemties svarā.

‘Sāku sev nepatikt, meklēju kuplākus svārciņus, kā to paslēpt. Ļoti sev nepatiku,” stāsta influencere, norādot, ka tagad viņai iegājies cits ēšanas ritms. “Esmu iemācījusies daudz dzert ūdeni, ļoti daudz ēstgribu aizsist ar dārzeņiem, esmu likusi sev iemīlēt augļus un dārzeņus, un esmu iemācījusies ēst supermazos daudzumos to, ko man gribas. Jau divus gadus man nav bijusi brutāla norīšanās, jo tu ļauj sev to, ko tev gribas, bet ļoti mazos daudzmos.”

Didrihsone gan atklāj, ka pagaidām nav sadraudzējusies ar sportu, jo viņai “ir pārāk intensīva diena un ar to aktivitāti pietiek.”

“Jaunības muļķību esmu atmetusi malā, šo gadu laikā esmu iepazinusi savu ķermeni, sapratusi, ko drīkstu, ko nē. Zinu, ko apēdot par daudz, man svars nāks klāt,” teic Didrihsone, uzsverot, ka ir no tām sievietēm, kura rūpējas par svaru un kurai lieki desmit kilogrami traucē. “Pēdējā laikā mans organisms nav badā nevienu sekundi. Ja esmu badā, apēdu veselu šķīvi ar brokoļiem vai burkāniem.”

Lasiet arī; Artuss Kaimiņš pēc desmit gadu pauzes atjauno raidījumu Suņu būda

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Lasiet arī: Kļuvis zināms, kurš ieņēmis Mārča Judža vietu grupā Dzelzs vilks

Lasiet arī: Neparasts skats: Jūra posmā no Dzintariem līdz Jaundubultiem iekrāsojusies sarkana

Lasiet arī; «Lai mūsu attiecībās vienmēr būtu pavasaris» – ko kāzās Leldei solīja Aivis Ceriņš

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: Elīna Didrohsoneko ēdmēnešreizesNaurissvars

youtube icon
Abonēt youtube