Kad tev patiesi rūp sava karjera un tai velti ārkārtīgi lielu savas dzīves daļu un enerģijas, vienā brīdī pastāv iespēja, ka izdegsi. Taču ir viena lieta, kuru ievēro katrs veiksmīgs cilvēks un tā tevi visnotaļ pārsteigs – tie izbrīvē laiku sev.

Kad izbrīvē laiku sev, lai darītu to, kas patīk un kas nav saistīts ar darbu, tu dod savam prātam un ķermenim atpūtu, neliekot domāt par pienākumiem un atbildību. Papildu, tas ir lielisks veids, kā atjaunot enerģiju un uzlādēties jaunai dienai. Būtībā, atpūta un laiks sev pašam, dod tev iespēju kļūt produktīvākam.

Viss jau skan labi, taču šobrīd šķiet, ka tev nemaz neatliek laika tādām luksusa lietām? Pirmkārt, sāc ar to, ka izlem vienu konkrētu laiku, kurā savu uzmanību veltīsi sev pašam – pirms darba, pēc darba, brīvdienās… Pēc tam izlem, ko vēlies darīt. Tas var būt sporta zāles apmeklējums, radošas izpausmes dekorējot māju, grāmatas lasīšana vai jebkas kas cits, kas ļauj tev relaksēties, pilnveidoties un aizmirst par darbu.

Atvēli vismaz trīs reizes nedēļā brīdi, kurā vari veltīt laiku tikai sev, un galvojam, ka tas liks tev justies daudz labāk, laimīgāk un produktīvāk. Prāts būs atpūties un svaigs, kā rezultātā tam būt enerģijas strādāt ar lielāku jaudu.

 

Saistītās tēmas: atpūtaProduktivitāteVeiksme

youtube icon
Abonēt youtube