Popmūzikas karaliene Madonna ir pamatīgi noskaitusies un izvilkusi savu kara cirvi (precīzāk reaktīvo iznīcinātāju), lai dotos krusta karā pret vienu no lielākajām Holivudas filmu studijām “Universal Pictures”. Un šķiet, šīs cīņas iznākums varētu būt episks visam mūsdienu šovbiznesam, jo abas karojošās puses ir gatavas iet līdz galam. Atliek vien gaidīt rudeni, kad filmu studija sola biogrāfiskās filmas “Blonde Ambition” pirmizrādi.

Pirms diviem mēnešiem dziedātāja Madonna sociālajos tīklos publicēja provokatīvu video performanci ar nosaukumu “Her story” (viņas stāsts). Tagad ir skaidrs, ka šī performance bija smalks mājiens Holivudas ierakstu studijai “Universal Pictures”. Tieši pirms diviem mēnešiem kompānija atlasīja četrus līdz šim nezināmus filmu scenāristu darbus, kam piešķirt iespēju pārtapt filmā. Un starp uzvarētājiem bija arī mazpazīstamā autora biogrāfiskā filma par Madonnas karjeras pirmsākumiem ar nosaukumu “Blonde Ambition” (Blondās ambīcijas ir dziedātājas pirmās lielās pasaules koncerttūres nosaukums).

Acīmredzot filmu studija mājienu nesaprata, jo šonedēļ ir oficiāli paziņots, ka virkne Holivudas smagsvaru ir ķērušies pie darba un šī gada decembrī filma “Blonde Ambition” piedzīvos pirmizrādi. Turklāt viens no viņiem būs kino producents Maikls De Luka. Vīrieša pazīstamākie veikumi ir “Greja piecdesmit nokrāsas” un “Sociālais tīkls”. Popmūzikas karaliene par šādu pagodinājumu nebūt nav sajūsmā. “Neviens nezina, to ko es zinu. Un neviens nav redzējis to, ko redzēju es. Tikai es varu izstāstīt savu stāstu. Visi pārējie, kas to mēģina atstāstīt ir šarlatāni un muļķi. Viņi meklē tikai slavas augstumus, nepieliekot pūles izprast jēgas būtību. Un tā ir mūsu sabiedrības lielākā nespēja darīt darbu, ja tas prasa piepūli,” tā savā instagram.com profilā nedēļas vidū paziņoja Madonna.

Tā kā filmu studija uz viņas aizrādījumu nereaģēja, dziedātāja sniedza diezgan atklātu interviju. “Es vairs nebūšu Holivudas mauka,” bija šīs sarunas galvenais vēstījums. Un īsi pēc intervijas no sadarbības ar “Universal Pictures” atteicās vairākas A līmeņa kino zvaigznes, tostarp, Andželina Džolija, Gvineta Paltrova.  Arī filmā paredzētā Madonnas lomas atveidotāja Dakota Faninga pārtrauca savu sadarbību ar filmu kompāniju. Tas, savukārt, saniknoja filmas otro producentu Brettu Ratneru. “Manis pēc Madonnu šajā filmā var atveidot kāda tikko pilngadību sasniegusi ielene, tas pat būs atbilstošāk patiesībai,” Bretts paziņoja saviem sekotājiem twitteri.com. Viens ir skaidrs, jau šobrīd filma ir kļuvusi par gada episkāko projektu un, iespējams, skatītāju skaita ziņā pārspļaus visus rekordus.

Foto: facebook.com

Video: facebook.com

Saistītās tēmas: madonna

youtube icon
Abonēt youtube