Kāda vīrieša atteikšanās pamest pārpildītu “United Airlines” lidmašīnu beidzās ar visai nepatīkamiem notikumiem. Šis incidents pārtapis par teju vai publicitātes murgu “United Airlines” kompānijai. 

Kā informē ārvalstu mediji, konkrētais lidojums no Luisvillas Kentukī ar numuru “3411” bijis pārpildīts, un nezināmu iemeslu dēļ četriem pasažieriem tika pārdotas biļetes, kaut arī lidmašīnā vairs vietu nav bijis. Lai atbrīvotu vietu lidmašīnā, kompānijas apsardzei nācās no lidmašīnas izsēdināt četrus pasažierus. Tā kā nebija pieteikušies brīvprātīgie, apsardze veica savu atlasi.

Viss notikušais ir iemūžināts visai nepatīkamos video, kas pēcāk pāršalca sociālos tīklus. Apsardze ar varu no savas vietas izvilka kādu vīrieti, kurš apgalvoja, ka ir ārsts un ar šo reisa dodas uz darbu, kurā noteikti jābūt. Taču apsardze neklausījās un visai vardarbībā veidā viņam lika pamest vietu. Kā redzams video materiālā, vardarbība bijusi pietiekami nopietna, jo vīrietim pa muti tecējušas asinis.


Publiskots arī video materiāls, kurā redzams, ka nezināmu iemeslu dēļ pirms tam no lidmašīnas izmestais vīrietis atgriezies un pie sevis murminājis: “Vienkārši nogaliniet mani!”

Notikušais izraisījis krasas viedokļu sadursmes par sistēmu, kas aviokompānijām ļauj no lidmašīnas vienkārši padzīt pasažierus, jo paši pieļāvuši kļūdu rezervācijā. Noskaidrots, ka “United” rīkojies pēc noteikumiem, taču situācija kļuvusi pārāk dramatiska.

Apkalpe lūgusi visiem pasažieriem, kuri ir gatavi labprātīgi atstāt lidmašīnu, lai četri aviokompānijas darbinieki varētu nokļūt galamērķī, lai paspētu uz nākamo reisu. Tā kā neviens nav pieteicies, nejauši tika izvēlēti četri cilvēki, kuriem lidmašīna jāpamet.

“Mēs šo vīrieti centāmies nomierināt un paskaidrot, ka viņam tiks piešķirta vieta jaunā reisā, taču viņš atteicās pamest vietu. Tad viss palika nekontrolējams. Tas bija visai šokējoši. Sākotnēji ar viņu centās runāt mierīgi, tikai pēc tam tika pielietots spēks,” stāsta “United” pārstāve.

Pēc tam, kad šie četri aviokompānijas darbinieki bija ieņēmuši klusu savas vietas, lidmašīnā valdījusi nepatīkama gaisotne.

“Aviokompānija pieļāva diezgan lielu kļūdu,” stāsta kāda pasažiere. “Tā nemaz nevajadzēja būt, ka lidmašīnā atrodas vairāk cilvēku, nekā tajā ir vietas, kur nu vēl likt viņiem pamest savu vietu, kad tie jau ir apsēdušies un piesprādzējušies. Ja jau lidmašīna bija pārpildīta, tad  lidmašīnā vajadzēja ielaist tikai tos cilvēkus, kam ir kur apsēsties…”

 

Saistītās tēmas: NegadījumsskandālsUnited AirlinesVideo

youtube icon
Abonēt youtube