Cīņas sporta līdzjutēju sapnis jau drīzumā varētu kļūt par realitāti. Jau ilgu laiku boksa aprindās, un ne tikai, spekulē runas saistībā ar ekstravagantās UFC (Ultimate Boxing Championship) zvaigznes Konora Makgregora un ietekmīgā boksera Floida Meivezera cīņas potenciālo aizvadīšanu.

Abas puses ilgu laiku nespēja vienoties par dueļa nosacījumiem, taču tagad īru sportista pārstāvji atklājuši, ka no viņu puses līgums ir parakstīts un, ja cīņa notiks, Makgregoram tādējādi nāksies šķirties no 100 miljoniem eiro.

Meivezera komanda vēl nav sniegusi atbildi. Nav noslēpums, ka vienam no pasaulē turīgākajiem sportistiem galvenais uzdevums ar šo cīņu ir nopelnīt maksimāli lielu honorāru. Meivezera menedžerim Alam Heimanam un pašam cīkstonim atliek vien parakstīt līgumu, tomēr amerikānis jau iepriekš paziņoja, ka no Makgregora vēloties saņemt vēl lielāku summu.

Jāatgādina, ka, ja cīņa patiešām notiks, tad tā netiks aizvadīta UFC būrī, bet gan boksa ringā. Makgregors pagājušajā gadā ieguva boksera licenci, tādēļ oficiāli ir tiesīgs cīnīties ringā. Šī cīņa tiks aizvadīta komerciālos un šova nolūkos un sportiskais prestižs tajā paliks tikai aizkadrā.

Jāpiebilst, ka Makgregors ir 175 cm garš un 70 kg smags, bet Meivezers ir 173 cm garš un 68 kg smags.

Izmantotie resursi: https://themaclife.com

Saistītās tēmas: bokssMakgregorsMeivezers

youtube icon
Abonēt youtube