Jau 17. martā LNK Boxing rīko jau 6. boksa cīņas Arēnā Rīga. Šajā vakarā redzēsim 15 cīņas dažādās svara kategorijās un šoreiz apvienojas bokseri, MMA un Kickboksa sportisti. . Cīnīsies bokseri no Latvijas, , Polijas, Lietuvas, Gruzijas, Vācijas, Argentīnas, Āfrikas un Ekvatoriālās Gvinejas.

 

Galvenā titulcīņa par IBA jostu būs starp Andreju Podusovu un Iddi Mkwela no Āfrikas (Tanzanija). Šī solās būt aizraujoša cīņa, kurā abi bokseri cīnīsies par savu uzvaru. Andrejam ir bijušas 14 uzvaras, kā arī ne maz zaudējumu, bet Iddi Mkwela 7 uzvaras un tikai viena neizšķirta cīņa. Kurš no abiem bokseriem spēs izcīnīt tituljostu?! Mūs sagaida revanša matčs – Raitis Vilcāns un Michal Banbula atkal stāsies pretim vins otram. Polietis atgriežas, lai vestu mājās uzvaru. Pieminēsim, ka Ralfs Vilcāns nav pieredzējis vēl nevienu sakāvi.

 

Deniss Savdons gatavojas savai otrajai nopietnai cīņai savā karjerā. Oponents ir pieredzējis bokseris no Gruzijas. Deniss  gatavojas, lai uzvarētu un turpinātu veidot spēcīgu profesionālo boksera karjeru.

 

LNK Boxing bokseris Raitis Sinkēvičs gatavojas savai otrajai profesionālaijai cīņai pussmagajā svara kategorijā (-79 kg). Pretinieks ir vācietis Viktor Kessler, kurš ir pieredzējis bokseris. Tomēr šī cīņa ir ir daudzsološa Raitim, jo Viktor Kessler ir pieredzējis kā trīs uzvaras, tā arī trīs zaudējumus. Redzēsim Arēnā Rīga, kurš no bokseriem gūs uzvaru.

Ričards Bolotņiks, kas pašreiz atrodas 51. vietā pasaulē, cīnīsies pret argentīnieti Alejandro Emilio Valori, kas savukārt ieņem 88. vietu boksā Cruiserweight kateogorijā. Solās būt sūra cīņa, jo neviens viegli negrasās padoties.

Ņikita Smirnova cīņas gaida daudz līdzjutēju, un šoreiz Ņikitas openents būs pašmāju bokseris Kristaps Zutis. 4 raundos sapratīsim, kura taktika ir labākā un kurš nesīs mājās savu kārtējo uzvaru.

K-1, Artūrs Gorlovs (Latvija) vs Neil Aquino (Vācija)

Artūrs Gorlovs ir sportists, kurš savas uzvaras ir guvis tādās valstīs kā Ķīna, Vācija, Itālija, Šveice, Krievija, Holande un Polija. Ierindojās TOP-5 starp stiprāko sportistu vidū Eiropā.

Pēdējo 3 gadu laikā Artūram nav bijušas cīņas Latvijā, bet viennozīmīgi viņu var dēvēt par Latvijas leģendu.

 

MMA, Hasan Meziev (Latvia) vs Felipe Salvador Ayiugano (Guinea)

Hasan ir 10 labāko MMA sportistu vidū Eiropā. 6 cīņās guvis uzvaru pirmslaicīgi. Cīņa ar Hasana Mezieva pretinieku no Gvinejas ir viena no gaidītākām 17. martā, un šai cīņai sekos daudzi MMA cienītāji pasaulē.

 

MMA, Martins Egle (Latvia) vs  Krzysztof Pietraszek (Poland)  

Martins Egle ir veterāns MMA cīņās Latvijā. Piedalījies MMA pasaules cīņās Nīderlandē, Austrijā, Polijā, Lietuvā. Sākotnēji piedalījies MMA attīstībā Latvijā. Publika ar lielu cieņu sagaida viņa gaidāmo cīņu. Šobrīd sportists gatavojas savai cīņai labākajā MMA klubā Holandē, trenējoties starp labākajiem MMA sportistiem.

 

 

Kickboxing, Kristaps Zile (Latvia) vs Piotr Lepich (Poland)

Šobrīd Kristaps tiek dēvēts par perspektīvāko un daudzsološāko kikboksa sportistu Latvijā smagā svara kategorijā. Kristaps piedalās vadošā populārā pasaules turnīrā „Glory”.

 

MMA, Rihards Bigis (Latvia) vs  Jose Garcia (Spain)

Rihards ir Eiropas čempions PANRATIONĀ(?) un ringā ir aizvadījis jau 4 cīņas, kurās guvis uzvaru. Cīņa ar spānieti būs pirmā ar pasaules mēroga pretinieku.

Kickboxing, Janis Ziedins (Latvia) vs  Ovidijus Dirzys  (Lithuania) 

Janis Ziedins nesen kļuvis par profesionālu sportistu, kas jau ir paspējis gūt labus rezultātus, kļūstot par Baltijas valstu čempionu, kā arī teicami sevi parādot Ķīnā. Jānis saņēmis Latvijā rekordu par stiprāko sitienu.

Kickboxing, Edgars Freimanis (Latvia) vs  Vitaliy Usov (Latvia)  

Cīņa starp diviem stiprākajiem. Pāris gadus atpakaļ Edgars kļuva par Eiropas čempionu, tomēr smago trauma dēļ ilgu laiku nav cīnījies. Pēc 2 gadu pārtraukuma šī būs Edgara pirmā cīņa. Vitālijs ir daudzkārtējs čempions Latvijā un Baltijas valstīs amatieru līgā. Ir aizvadījis vairāk kā 100 cīņas dažādās cīņas mākslās.

Foto: publicitātes foto

 

 

Saistītās tēmas: bokssRaitis Vilcāns

youtube icon
Abonēt youtube