Telekomunikācijas uzņēmuma “Lattelecom” televīzijas kanāls “360TV” no 30.augusta skatītājiem sāks rādīt žurnālista Armanda Pučes un bijušā basketbolista Valda Valtera vadītu jaunu raidījumu “Hat Trick”, kas ilgs vismaz līdz pavasarim, kad plānots izvērtēt tā turpināšanu, aģentūrai LETA pastāstīja Puče.

Kā informēja “Lattelecom”, “Hat Trick” jeb latviskojot “Cepuri nost” būs “sava veida sportistu ģērbtuve, kurā vienmēr pēc aizraujošas spēles emocijas sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi – saņemti skarbi vārdi no trenera”. Raidījumā iecerēts tikties ar populāriem sportistiem, meklējot viņu negaidītas atzīšanās, neparastus rekordus, un uzzinot citas līdz šim nezināmas lietas par raidījuma varoņu dzīvi.

Raidījuma pirmizrāde plānota 30.augustā, plkst. 21.00, kanālā “360TV”.

Puče aģentūrai LETA pastāstīja, ka “Hat Trick” radošā grupa līdzīgu, bet tomēr citādāku, sporta raidījumu ar nosaukumu “Overtime TV” veidoja jau iepriekš un tas tika pārraidīts kanālā TV6. Taču tā kā radošā komanda nolēma pārtraukt sadarbību ar “MTG TV Latvia”, projekts izbeigts un izlemts veidot jaunu raidījumu. “Iepriekšējo projektu slēdzām, un turpinām šo. Šis nav pat turpinājums, raidījums būs jaunums izklaides nišā. Cilvēki negrib strādāt pie televīzijas ekrāna, viņi grib atpūsties un mēs to diezgan augstu vērtējam. Šādu konceptu bijām jau pārbaudījuši, un šis ir nākamais solis,” teica žurnālists.

Pēc viņa teiktā, jaunā raidījuma iniciatori bijušas abas puses – gan “360TV”, gan “Overtime TV” radošā komanda. Raidījumu izdomājuši paši, speciāli veidojot to atbilstošu Latvijas tirgum un raidījuma izveidē ņemot vērā vietējā tirgus īpatnības. Potenciālā raidījuma mērķauditorija esot ģimenes. “Esam iecerējuši raidījumu, lai ģimenes locekļiem attiecīgajā vakarā nav jācīnās par televīzijas pulti – gan bērni, gan sieva, gan vīrs vakarā apsēžas pie televizora, noskatās raidījumu un visi no tā kaut ko iegūst,” teica Puče.

Žurnālists teica, ka “Hat Trick” plānots translēt “360TV” jaunajā sezonā no augusta līdz pavasarim, un pēc tam izvērtēt, vai to turpināt vai nē. “Katrs dara savu darbu pēc iespējas labāk, un no tā izriet raidījuma potenciāls. Ja sanāk, turpinām raidījumu, ja nesanāk, vai nu kaut ko uzlabojam vai arī to pārtraucam. Šo potenciālu nekad nevar izvērtēt iepriekš,” teica Puče, piebilstot, ka raidījums, iespējams, vēl tiks pilnveidots arī tā filmēšanas gaitā.

“Lattelecom” pārstāvji iepriekš arī informēja, ka “360TV” jaunumu klāstam jaunajā sezonā pievienojas arī Intara Rešetina vadītais raidījums “Sapnis par Ameriku”. Tajā Rešetins skatītājus vedīs uz ASV, dodoties uz Ņujorku, Losandželosu un Maiami, lai satiktu Miku Ozoliņu, Žaneti Skaruli, Ellu jeb Elīnu Fūrmani, Grietu Baštiku ar vīru Miku Lasmani, Alisi Trautmani, Luīzi Salmgriezi un citas pašmāju slavenības, kuras pārcēlušās uz dzīvi Amerikā. Rešetins ielūkosies viņu dzīvē un ikdienā, kā arī ar jautriem spēles elementiem raudzīs noskaidrot, kura zvaigzne ir spožāka un atraktīvāka.

Tāpat “360TV” jaunumiem pievienojas sacensību šovs “Blonds un vēl Blondāks” ar Rihardu Leperu un Nauri Brikmani, kuri dosies uz Odesu, lai ceļā tiktu galā ar vairāk nekā 50 neparastiem uzdevumiem, kā arī viens otru izaicinātu uz sacensībām.

Turpretī kanālā “STV Pirmā!” skatītāji varēs vērot divus jaunus pārvērtību šovus – “Caur ērkšķiem uz…”, kas dzīves nelutinātām sievietēm palīdzēs nostāties uz kājām, kā arī “Ievas jaunās pārvērtības”, kas palīdzēs sievietēm mainīt ne tikai savu ārieni, bet arī iekšējo pasauli, un atgūt dzīvesprieku.

Kā ziņots, mediju uzņēmums “MTG TV Latvia” atstādināja raidījuma “Hokeja studijas” vadītāju, sporta žurnālistu Puči no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas “Dinamo” spēļu komentēšanas.

Puče aģentūrai LETA pastāstīja, ka lēmumu par viņa atstādināšanu “MTG TV Latvia” pieņēmis pēc tam, kad mediju uzņēmums saņēma paziņojumu no KHL biroja Maskavā par nepieciešamību pārtraukt sadarbību ar Puči. Viņš norādīja, ka no Maskavas saņemts ultimāts, ka Puče nedrīkst būt saistīts ar KHL spēļu translācijām, pretējā gadījumā KHL vadība neslēgšot līgumu ar “MTG TV Latvia” par KHL spēļu pārraidēm. Pēc Pučes teiktā, galvenais iemesls šāda rīcībai ir viņa iepriekš veidotie raksti par KHL politisko ideoloģiju un tās ietekmi uz Rīgas “Dinamo” Latvijā. KHL vadība bija saņēmusi Pučes veidotos rakstus krievu valodā, kuros, pēc Pučes domām, nebija pausti tai glaimojoši viedokļi.

“MTG TV Latvia” sadarbības pārtraukšanu ar Puči skaidroja ar “Hokeja studijas” koncepta maiņu. “MTG TV Latvia” pārstāve Agnese Orole LETA norādīja, ka raidījuma konceptuālās izmaiņas skars līdzšinējos uzstādījumus, tostarp arī studijas vadītāja maiņu, kas nozīmē, ka “MTG TV Latvia” sadarbību ar Puči projektā “Hokeja Studija” neturpinās.

Saistītās tēmas: "Hat Trick"Armands PučeLattelecomValdis Valters

youtube icon
Abonēt youtube