Augustā norisinājās Lielbritānijā dzīvojošo latviešu vidū vēl nebijis notikums. Lielākajā latviešu emigrantu Apvienotajā Karalistē komunikācijas platformā sociālajā tīklā Facebook.com – grupā “Latvieši UK” veselu mēnesi noritēja Lielbritānijas latviešu karalienes meklējumi. Mēnesi ilgušā konkursā “Meklējam Latvieši UK karalieni” sīvā konkurencē uzvarēja Baiba Rozentāle no Telfordas pilsētas Anglijā.

 

Konkursā varēja piedalīties jebkura vecuma latviešu sieviešu kārtas pārstāves, kuras šobrīd dzīvo, strādā vai mācās Lielbritānijā. Latviešu karalienes titula pretendentes tika meklētas 3 konkursa atlases kārtās sociālajā tīklā facebook.com No katras kārtas četras populārākās favorītes nokļuva finālā. Finālā dalībniecēm jau vajadzēja rūpīgāk piestrādāt pie sava vēstījuma tautiešiem. Balsojuma rezultātā vislielāko punktu skaitu ieguva Baiba Rozentāle, kura uzrunāja ar savu vienkāršību un labestību.

Baiba Anglijā dzīvo jau 7 gadus. Šeit dzīvo arī gandrīz  visa viņas ģimene – abi vecāki un māsas. Ikdienā skaistā latviete ir pašnodarbinātā savā uzņēmumā “Baiba’s Beautique Empire”, kas sniedz skaistumkopšanas un kosmetologa konsultācijas. Letiņu karaliene Lielbritānijā no darba brīvajā laikā jau gandrīz piecus gadus ir aizrāvusies ar kikboksu.

Uzvarētājas balvu grozā bija tādas dāvanas kā šampānietis “Louis Roederer Cristal Champagne 2009”, 2 augstākās kvalitātes vācu kristāla šampānieša glāzes, kas rotātas ar “Swarovski” un vakariņas diviem, biļetes un abonementi uz latviešu koncertu pasākumiem Anglijā. Pašu galveno balvu – īpaši karalienei darināto kroni, kas daļēji rotāts ar “Swarovski”, konkursam nodrošināja koncertu rīkošanas organizācija “Black Shark Event”.

 

Foto: publicitātes foto

 

youtube icon
Abonēt youtube