Naktī no sestdienas uz svētdienu Dienvidāfrikas republikas pilsētā Durbanā finišēja skaistāko dāmu konkurss “MRS Universe”. Uzvaras laurus konkursā plūca Tram Lu Hoang, kas pārstāvēja Vjetnamu.  Savukārt, Latvijas pārstāve Zanda Panava konkursā ieguva “Šarmantākas” dalībnieces titulu.

Par šī gada skaistāko dāmu konkursā “Mrs Universe” cīnījās 84 pretendentes. Šoreiz veiksme un žūrijas simpātijas tika vienai no pieredzes bagātākajām dalībniecēm Tram Lū, kas dzīvo Amerikā Teksasas štatā Hjūstonā. Konkursā viņa pārstāvēja savu dzimto pusi Vjetnamu. Šis viņai ir jau desmitais skaistumkonkurss un ceturtais uzvarētājas kronis. Viņas kontā jau ir uzvaras konkursos “Mrs Asia Universal”, “Mrs World Peace”, “Mrs Universe Vietnam” un nu arī “Mrs Universe”.

Latviju šajā konkursā godam pārstāvēja divu meitu māmiņa no Ogres Zanda Panava. Konkursā viņa žūriju pārsteidza ar savu patriotiskā rakstura videoklipu dziesmai “Es atnācu uguntiņu”. Mūsu valsts pārstāve konkursā tika pie lentes un titula “Mrs Charm”.

Foto: facebook.com

 

Saistītās tēmas: Mrs.Universe 2017Zanda Panava

youtube icon
Abonēt youtube