Amerikāņu aktrise Megana Mārkla intervijā žurnālam “Vanity Fair” pirmo reizi publiski izteikusies par savām attiecībām ar Lielbritānijas princi Hariju, paziņojot, ka abi ir iemīlējušies.

ASV seriāla “Suits” (“Ģēnijs uzvalkā”) aktrise intervijā stāsta, ka sākusi satikties ar 32 gadus veco princi pagājušā gada jūlijā. Viņus iepazīstinājuši draugi.

“Mēs esam pāris. Mēs esam iemīlējušies. Es esmu droša, ka pienāks laiks, kad (..) mums būs jākļūst publiskākiem saistībā ar savām attiecībām (..), bet es ceru, ka cilvēki sapratīs, ka šis ir mūsu laiks,” sacīja Mārkla.

“Daļēji tādēļ tas ir tik īpašs, ka tas ir tikai mūsu,” viņa piebilda.

Lielbritānijas karaļnams pagājušā gada novembrī apstiprināja, ka princim Harijam un Mārklai ir romantiskas attiecības, vienlaikus nosodot medijus par uzbrukumiem aktrisei un viņas ģimenei.

Jautāta, kā viņa sadzīvo ar mediju uzmanību, 36 gadus vecā aktrise norādīja, ka mainījusies tikai cilvēku uztvere, bet ne viņa pati.

“Manī nekas nav mainījies. Es joprojām esmu tas pats cilvēks,” sacīja Mārkla, piebilstot, ka viņa nekad nav ļāvusi attiecībām noteikt to, kas viņa ir.

Vienlaikus viņa atzina, ka mediju uzmanība mēdz būt apgrūtinoša, taču piebilda, ka viņai ir sava atbalsta sistēma un, protams, viņas puiša atbalsts.

Mārklas intervija “Vanity Fair” raisījusi baumas, ka pāris drīzumā varētu paziņot par saderināšanos.

 

youtube icon
Abonēt youtube