Šonedēļ viens no lielākajiem notikumiem pasaules šovbiznesā bija mūziķa Ārona Kartera daļība TV šovā “The Doctor”. 29 gadus vecais mūziķis atzinās par atkarību no plastiskajām operācijām un recepšu medikamentiem, kā arī biežo viesošanos pie narkotiku dīleriem pēc pretsāpju preparātu injekcijām. Nepilnu 48 stundu laikā šovs pārspļāva visus reitingus, jo mūziķis izteica aizdomas par savu HIV infekciju. Un testa rezultāti tika uzzināti 14. septembra raidījuma tiešraidē.

 

Milzu ažiotāžu izraisīja amerikāņu dziedātājs Ārons Kārters, kurš ir savulaik populārās puišu grupas “Backstreet Boys” vokālista Nika Kārtera brālis. Augusta sākumā vīrietis sociālajos tīklos atzinās, ka ir biseksuāls. Taču, šonedēļ piedaloties sarunu šovā “The Doctor”, jaunietis pasauli šokēja vēl vairāk. Izdevums “Mirror” atreferējot TV šova interviju raksta, ka mūziķis regulāri veic kosmētiskās infekcijas un reizi ceturksnī guļās zem skalpeļa, lai pielabotu sev netīkamos defektus. Turklāt, jau gandrīz gadu viņu nomoka milzīgas sāpes un viņš esot regulārs viesis pie narkotiku izplatītājiem, lai nopirktu sev kārtējo devu pretsāpju līdzekļu. Intervijas noslēgumā mūziķis izplūdis asarās un sacījis, ka viņš esot ļoti nobažījies par savu veselību. Kārteram radušās aizdomas, ka viņš, iespējams, ir HIV pozitīvs. “Man vajag palīdzību, es esmu nobijies,” asarām acīs sacījis Kārters. Aizdomas par HIV dziedātājam radušās nepietiekamā svara dēļ – viņš pēdējā laikā strauji izdēdējis un sver nieka 52 kilogramus, un nespēj atkal pieņemties svarā.

Tests tika veikts 12. septembrī šova tiešraides laikā. Un šovakar, 14.septembrī tiešraides laikā mūziķis tika iepazīstināts ar testa rezultātiem. Ar nolemtības sejas izteiksmi Kārters gaidīja, ko šovā viņam paziņos tā vadītājs un klāt pieaicinātais speciālists. Kaut arī testa rezultāti bija negatīvi, ārsti jaunietim norādīja uz sagrauto imūnsistēmu un ieteica četrus mēnešus atkopt veselību un veikt atkārtotu testu. “Pie tik ļoti bojātas imūnsistēmas un spēcīgu medikamentu iedarbības tests var būt maldinošs. Taču, pozitīvā ziņa, ka mēs nekonstatējām citas STS, tas vieš cerības, ka tests tomēr nav kļūdains,” norādīja Dr. Storks.

Kaut arī oficiāli mūziķa HIV tests ir negatīvs, ārsti norādīja, ka viņam ir bojāta akna. Un HIV pacientiem raksturīgā sēnīte plaušās – “candida” šobrīd ir dzīvībai bīstamā stadijā. Kaut arī raidījums noslēdzās uz pozitīvas nots, laikraksts “Mirror” vēsta, ka mūziķis esot hospitalizēts privātā klīnikā Losandželosā, kas ir domāta tieši HIV/AIDS pacientiem.

Foto: Kadrs no video un publicitātes foto

 

Saistītās tēmas: Ārons KārtersHIV

youtube icon
Abonēt youtube