Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Karmelo Entonijs uzskata, ka leģendārais Fils Džeksons “sadūra viņu no mugurpuses” un “izmeta ārā” no Ņujorkas “Knicks” komandas.

Šajā vasarā Entonijs no “Knicks” tika aizmainīts uz Oklahomasitijas “Thunder” komandu, tomēr tas notika jau pēc tam, kad Džeksonu atlaida no “Knicks” prezidenta amata.

Kā tagad izteicies Entonijs, 2014.gadā, pagarinot līgumu ar “Knicks”, viņš ticējis 11 reizes par NBA čempionu kļuvušajam Džeksonam, tomēr vēlāk ticību zaudējis.

“Laukumā darīju visu, ko varu, un joprojām saņēmu dūrienus no muguras. Es vairs neuzticos nevienam,” “newsday.com” citē Entoniju, kurš “Knicks” rindās pavadīja sešas ar pusi sezonas un nesen piekrita maiņai. “Vienmēr paredzēju, ka atgriezīšos komandā. Pat tad, kad mani centās no tās izgrūst.”

Iepriekšējās četras sezonas Entonijs ar “Knicks” palika bez izslēgšanas turnīra, bet šosezon “Thunder” rindās viņam būs iespēja cīnīties pat par čempionu gredzenu. Entonijs pauž prieku, ka līgumā bija iespēja neļaut tikt aizmainītam pret paša atļauju, jo citādāk Džeksons viņu jau sen būtu aizmainījis uz vienalga kuru komandu.

“Iepriekšējie divi gadi man bija smagi. Uz mani bija liels slogs gan emocionāli, gan mentāli,” izteicies Entonijs, paužot, ka nezina, kas sagāja greizi viņa attiecībās ar Džeksonu, jo bijušais komandas prezidents nav ar viņu runājis.

Entonijs izteica cieņu pret jauno “Knicks” ģenerālmenedžeri Skotu Periju, kurš bijis atklāts pret basketbolistu. “Es tevi neatdošu par neko. Es tevi cienu, cienu tavu spēli,” Entonijs citēja Perija viņam teikto.

Kā vēstīts, jaunās sezonas pirmā spēle “Thunder” komandai būs simboliska, jo tā ceturtdien uzņems “Knicks” ar latvieti Kristapu Porziņģi ierindā.

Saistītās tēmas: Fils Džeksonskarmelo entonijs

youtube icon
Abonēt youtube