Ar izsmalcinātu Ata Artemjeva skati vakar sākās 27. Rīgas modes nedēļa. Uz atklāšanas pasākumu kuplā skaitā ieradās arī pašmāju slavenības. Šīs sezonas rudens modes trendings ir sarkanā krāsa, haki toņi un metālisks spīdums, kā arī ādas izstrādājumi. Principā šoruden modē ir agresivitāte un uzbrukums,” raksta Fashionist. Mēs nolēmām uzmest acis un pavērot cik atbilstoši modei ir tērpušās pašmāju slavenības.

Perfekti!

Liene Greifāne pasākumā bija manāma kopā ar stilistu Gabrielu Dāvidu. Par puiša žaketes izvēli vēl var paraukt degunu, bet kopā ar perfekti saposto Lieni izskatās izcili. Principā tieši Greifānei šoreiz ir izdevies apģērbties atbilstoši pasaules modes trendam. Dāmas droši mēģiniet kopēt.

Kola vienmēr ir modīga

Miljonāre Mārīte Kola (no labas) vienmēr ar savu apģērba izvēli trāpa desmitniekā. Arī šoreiz, turklāt paliekot uzticīga klasiskam kostīmam. Savukārt, modes nedēļas namamātes Jeļenas Strahovas izvēlētais tērps iekļaujas metālisko spīdumu kategorijā, tomēr mežģīnes to padara pārāk maigu šim rudenim.

Pasīvi agresīvā Silova

Viena no šīs rudens modes tendences tēzēm ir tērpties pasīvi agresīvi. Gluži kā franču dzīves stila žurnāla “Closer” modeles, uz “Riga Fashion Week” bija saposusies Maija Silova. Skatoties uz viņu rodas jautājums, vai viņai kaut kas arī nepiestāv?

Cepurīte glābj

Televīzijas seja Ketija Šenberga priekšroku dod melnajai krāsai, kas ir klasika. Tomēr, šajā rudenī melns galīgi nav modē. Vismaz sarkanās krāsas berete ir atbilstoša šī rudens tendencēm.

Mazie sarkanie nieciņi

Skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate arī mēģina izlīdzēties ar klasiku un melno krāsu. Viņai paveicās, ka koptēlā ir daudz sarkanu un acīs krītošu detaļu.

Mūžīga klasika

Modes pasākumi bez īstas modes žurnālistes Ērikas Šmeļkovas klātbūtnes nav iedomājami. Viņu ar mīlestību sagaidīja pat vakara vaininieks modes mākslinieks Atis Artemjevs. Klasika ir mūžīga, tomēr melnais šajā rudenī nav aktuāls modes pasākumos. Artemjevam vajadzētu piespiest dāmu ietērpties kādā no saviem tērpiem, lai ienestu jaunas vēsmas arī pašmāju modes atspoguļotāju dzīvē.

 

Foto: Jānis Ogle  facebook.com, instagram.com

 

youtube icon
Abonēt youtube