Liene Greifāne. Foto izgūts no Instagram @lienegreifane

Otrdien, 21.februārī, ar jaunu dziesmu “Netālu no Esplanādes” klajā nākusi producentu apvienība YDJ. Šajā reizē singlu iedziedājusi dziedātāja Liene Greifāne, kura agrāk bija pazīstama ar pseidonīmu Liene Candy un tādiem hitiem kā, piemēram, “Rīts ir tālu vēl”, “DJ Sirds” un “Saplūstam”.

“Netālu no Esplanādes” līdzautors un arī vārdu autors ir mūziķis un dziedātājs Oskars Deigelis. Papildus vokālus iedziedājusi Ilona Vaitava.

“Lai arī Liene regulāri “spridzina” interneta komentētāju aprindas ar savu skatījumu par aktuālām tēmām Latvijā, mēs, pirmkārt, Lieni uzskatām par lieliskas balss īpašnieci, kas ideāli piemērota popmūzikai,” saka apvienības YDJ producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

“Mēs regulāri, strādājot studijā, “mētājam” idejas un taisām dziesmu demo. Šoreiz mēs strādājām kopā ar Oskaru Deigeli un reizē aptvērām, ka sen neesam dzirdējuši Lienes balsi. Izlēmām situāciju labot un piedāvājām šo dziesmu viņai. Liene neatteica, un rezultātu varat dzirdēt “Netālu no Esplanādes” formā,” stāsta producenti.

Dziesmai tapuši arī divi aktuāli remiksi, kas atrodami visās mūzikas straumēšanas platformās. Viens tapis sadarbībā ar DJ Uga, kurš regulāri spēlē latviešu hitu ballītes “Latviešu hitu radio” raidījumā “Deju grīda”, bet otra remiksa autors ir DJ Mart INC, kurš darbojas arī Latvijas Radio 2, kur producē savu latviešu deju mūzikas raidījumu.

Lasiet arī: Markus Riva sabēdājies, ka nav uzaicināts uz Zelta Mikrofona ceremoniju

“Jebkura no dziesmas versijām lieliski iederēsies ikvienā mājas ballītē,” sola tās autori.

Saistītās tēmas: Liene CandyLiene Greifānesingls

youtube icon
Abonēt youtube