Parfimērijas un kosmētikas ražotāja “Dzintars” nākamnedēļ prezentēs ārstnieciskās kosmētikas produktu līniju “Future Formula SOS”, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

“Dzintara” valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs norādīja, ka šī kosmētika spēj risināt konkrētas un bieži sastopamas ādas problēmas. Tā efektīvi palīdzot ar tādām problēmām kā matu izkrišana, pinnēm un pūtītēm, pigmentācijas plankumiem un citām problēmām, kas liecina par novirzēm no ādas normas stāvokļa.

Gerčikovs uzsvēra, ka “Future Formula SOS” līnijas galvenā priekšrocība ir dabīgu aktīvo sastāvdaļu izmantošana. Tās pamatprincips ir risināt konkrētas problēmas, neizmantojot medikamentus, bet gan sastāvdaļas, kas ir dabīgas un efektīvas.

Pirmais produkts no šīs līnijas ir balzams pret matu izkrišanu, kas ir saražots 4500 vienību apmērā. Jaunās līnijas produktus plānots tirgot Latvija, Eiropas Savienībā un citās valstīs.

Kosmētikas līnijas atklāšanas pasākums norisināsies 1.novembrī plkst.16 uzņēmuma “Dzintars” ražotnē, Mālu ielā 30, Rīgā.

Jau vēstīts, ka ražotājs “Dzintars” plāno, ka šogad uzņēmuma zaudējumi būs mazāki nekā 2016.gadā. Saskaņā ar uzņēmuma plāniem “Dzintara” neto apgrozījums šogad palielināsies par 15%, salīdzinot ar 2016.gadu.

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa 18.janvārī apstiprināja “Dzintars” iesniegto TAP pasākumu plānu. Tiesa noteikusi divus gadus plānā minēto pasākumu īstenošanai. “Dzintara” TAP lietu pērn 17.oktobrī ierosināja Zemgales priekšpilsētas tiesa.

Uzņēmuma pārstāvji toreiz skaidroja, ka divas krīzes, no kurām viena bija 2008.gadā, bet otra 2014.gadā, veicinājušas “Dzintara” tradicionālo tirgu samazināšanos, pārdošanas apmēru kritumu un apgrozāmo līdzekļu trūkumu. Tādējādi uzņēmumam uzkrājušies parādi.

“Dzintars” pērn strādāja ar 5,807 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas zaudējumi pērn bija 1,729 miljoni eiro.

“Dzintars” ir parfimērijas un biokosmētikas izstrādātājs un ražotājs. “Dzintara” produktu klāstā ir vairāk nekā 1000 veidu kosmētikas, parfimērijas produktu, kā arī dekoratīvās kosmētikas izstrādājumu. Kompānija ir reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,817 miljoni eiro.

Saistītās tēmas: Dzintarsjauna produktu līnijakosmētika

youtube icon
Abonēt youtube