Publicitātes foto

Uzņēmums STENDERS sadarbībā ar zīmolu Riga Original® izstrādājis kosmētikas produktu līniju ar Rīgai raksturīgo vasaras aromātu – liepziediem, kuru turpmāk būs iespējams baudīt vannas istabās visā pasaulē.

Šajā kolekcijā iekļauti tādi produkti kā šķidrās ziepes, roku losjons un grieztās ziepes ar īstiem liepziediem.

“Esam radījuši produktu, kura aromāts radīts no Latvijā ievāktiem liepu ziediem un, kas tik lieliski reprezentē Latvijas galvaspilsētas un STENDERS ražotnes atrašanās vietu. Liepzieds ir mūsu reģionam unikāls aromāts, turklāt atbilst tendencēm par autentiskiem dabas aromātiem. Liepa daudz pieminēta folklorā, tā enerģētiski stiprina gan emocionāli, gan praktiski, turklāt liepas koks ir viens no populārākajiem kokiem Rīgas parku apstādījumos, kura ziedu aromāts apbur jūlijā,” kolekcijas ideju komentē STENDERS izpilddirektore Kristīne Grapmane.

Kā zināms, 80% uzņēmuma produkcijas tiek eksportēti uz Āzijas valstīm. Uzņēmuma radītos vannas produktus tirgo vairāk nekā 35 pasaules valstīs, ap 350 veikalos.

Riga Original® no iecienīta T-kreklu dizaina 10 gadu laikā ir kļuvis par ikonisku pilsētas zīmolu, kurš lepojas un stāsta par labāko un interesantāko Rīgā – dizainu, cilvēkiem, arhitektūru un zīmoliem, kuri padara mūsu pilsētu labāku. Sadarbojamies tikai ar tiem, kurus augsti vērtējam un ar kuriem saskatām kopīgas vērtības, lai celtu un godātu mūsu pilsētas tēlu, lepojamies, ka STENDERS pievienojies mūsu saimei,” stāsta Miķelis Baštiks, Riga Original® zīmola vadītājs.

Lasiet arī: Dženifere Lorensa bez kosmētikas jaunajā ”Dior” reklāmā

Saistītās tēmas: kosmētikaRiga OriginalStenders

youtube icon
Abonēt youtube