Rīgas Krēslu fabrikas telpās vakar sākās trīs dienu ilgais modes pasākums „Modes manifestācija”, kurā būs apskatāmas vairāk nekā 20 pazīstamu Latvijas modes dizaineru un jauno talantu radītās kolekcijas. Atklāšanas pasākumā jaunāko tērpu skate bija vērojama arī raugoties uz pasākuma viesiem. Tomēr, efektīvākais tērps bija sarūpēts modes burziņa namamātei Ditai Danosai.

Šajā rudenī aktuālā krāsa ir agresīvi sarkanā. Un, ja vēl tērps ir ieturēts futūrisma stilā, tad var droši teikt, ka cilvēks seko šīs sezonas svarīgākajiem modes trendiem. Rīkojot modes burziņu, būtu grēks nezināt pasaules modes aktualitātes. Varbūt pārāk ekstravaganti ikdienai, bet atbilstoši trendam uz pasākuma „Modes manifestācija” atklāšanu bija saposusies namamāte – Latvijas modes palātas priekšsēdētāja Dita Danosa.

„Modes manifestācijas” mērķis ir popularizēt savu kolekciju, veicināt sabiedrības zināšanas par modi. Pasākuma ietvaros otro gadu notiek arī jauno modes dizaineru konkurss „Jaunais talants”. Bet vakardienas lielākais pasākums tomēr bija Latvijas bērnu modes zīmolu „Lazy Francis”, „Leny Tomy Factory”, „Hebe” un „Petra.lv” jaunāko kolekciju skates.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Dita DanosaModes manifestācija

youtube icon
Abonēt youtube