Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā esot tikusi izpostīta Lionela Mesi, viena no planētas labākajiem futbolistiem, statuja. Kā redzams attēlā, statujai palikuši vairs tikai futbola apavi ar bumbu, kamēr pārējais Mesi tēls ir nolauzts.

Tas nav pirmais gadījums, kad tikusi izpostīta Mesi statuja. Pēdējo 15 mēnešu laikā tā bija otrā raize. Mesi pirmā bronzas statuja tika iznīcināta daļēji, kamēr otrā praktiski pilnībā.

COMBO-FBL-ARGENTINA-SCULPTURE-MESSI

Kā viens no iemesliem šādām vandāliskām rīcībām minēts Mesi un Argentīnas futbola izlases blāvais sniegums 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, kurā Argentīna par mata tiesu iekļuva finālturnīrā, ņemot vērā komandas zvaigžņoto sastāvu.

30 gadus vecais Mesi visu savu karjeru pavadījis ”Barcelona”, 396 mačos gūstot 362 vārtus. Argentīnietis aizvadījis arī 123 spēles nacionālajā izlasē, kuru laikā izcēlies ar 61 precīzu sitienu.

Lionels Mesi piecas reizes ticis atzīts par planētas labāko futbolistu, kā arī trīs reizes saņēmis Eiropas gada labākā spēlētāja balvu. Uzbrucējs četras reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā, kā arī astoņas reizes ticis kronēts par Spānijas čempionu.

Saistītās tēmas: BarselonaLionels Mesi

youtube icon
Abonēt youtube