Šajā nedēļas nogalē Rīgā viesojas labākie sporta deju pāri no 40 pasaules valstīm. “Baltic Grand Prix” šogad notiek jau 36. reizi un tajā piedalās vairāk nekā 1500 dejotāju pāru. Taču, visspožāk šajā pasākumā iemirdzējās mūsu tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko, kas pārsteidza ar savu sievišķīgo izskatu.

 

Jau pēc dažām dienām Ostapenko dosies uz Taizemi, kur 23. un 24.decembrī risināsies četru pasaules ranga desmitnieka tenisistu paraugturnīrs. Šo sacensību pusfinālā viņai pretim stāsies ranga ceturtajā pozīcijā esošā čehiete Karolīna Plīškova. Tālāk Ostapenko brauks uz Ķīnu, kur jau nākamā gada pirmajā dienā sāksies Šeņdžeņas WTA turnīrs. Sezonai viņa gatavojas jau četras nedēļas, tomēr vienīgi Taizemē būs pirmie treniņi ārā. Ja daudzas tenisistes visu sagatavošanās posmu pavada vietās, kur ir silts, Ostapenko joprojām gatavojas dzimtenē, paužot, ka Rīga ir viena no skaistākajām pilsētām pasaulē.

Taču, pirms doties ceļā Aļona paviesojās prestižajā “Baltic Grand Prix”, kur visus nošarmēja ar savu sievišķīgo izskatu un izcilajām dejotprasmēm. Ja nu kas aizvien turpinās balsojums par Eiropas gada cilvēks Latvijā, kur Aļona ir starp galvenajiem pretendentiem. Un, kas zina, varbūt saņemot šo titulu, tenisiste mūs pārsteigs ar vēl šikāku ietērpu.

Foto: facebook.com

Saistītās tēmas: Aļona OstapenkodejošanaĶīpsala

youtube icon
Abonēt youtube