Jau pēc mēneša trīs pusfināla kārtās noskaidrosies, kurš šogad uzvarēs konkursā “Supernova” un iegūs ceļazīmi uz Portugālē notiekošo Eirovīziju. Portālam ritakafija.lv bija iespēja notvert uz sarunu šī konkursa neredzamo daļu producenti Ilzi Jansoni un uzzināt, kādi pārsteigumi šogad sagaida skatītājus.

Jau zināms, ka šogad mainīsies “Supernova” pusfinālu atlases noteikumi. Proti, šogad būs trīs atlases kārtas un no katras kārtas tālāk kvalificēsies tikai divi dalībnieki. Taču ar to vien pārsteigumi nebeigsies. Kā portālam ritakafija.lv atklāj šī projekta galvenā personība Ilze Jansone skatītājus šogad sagaida arī jauni žūrijas locekļi. Un, kas vēl zīmīgāk, tiks nomainīti arī ierastie vadītāji Toms Grēviņš un Ketija Šenberga. Tiesa, kas būs jaunie vadītāji pagaidām tiek turēts noslēpumā. Runājot par šī gada konkursu, tajā ir vairākas zīmīgas atkal atgriešanās – Jenny May, Liene Greifāne un pat Horens Stalbe. “Īstenībā lielāks pārsteigums bija pagājušajā gadā, kad piedalījās Linda Leen un atkal atgriezās “Triānas parks”. Šogad tā ir savā ziņā patīkama likumsakarība. Pazīstamie mūziķi ar savu piedalīšanos apliecina, ka uzticas “Supernova” kvalitātei un ir gatavi parādīt savu labāko sniegumu. Nedaudz žēl, ka šogad nepiedalās Miks Dukurs, kas jau ir kļuvis par stabilu Eirovīzijas un “Supernova” konkursu mūziķi. Un pagājušajā gadā viņš visiem pierādīja, ka ir audzis un dzied jau pavisam citā līmenī. Pietrūkst arī “My Radiant You”. Taču, šī gada finālisti ir ļoti spēcīgi gan ar savām personībām, gan ar oriģinālām dziesmām,” norāda Jansone.

Šogad par vienu atlases kārtu vairāk – taču “Supernova” producenti tas nebaida. Viņai aiz muguras ir spēcīga komanda, sākot ar cilvēku, kas veidos skatuvi līdz pat skaņu tehniķiem. Visi ir sava darba profesionāļi un jau laicīgi ir sācies darbs, lai skatītājiem būtu aizraujoši sekot līdzi konkursam.

Foto: publicitātes foto Lauris Vīksne

Saistītās tēmas: "Supernova 2018"Ilze JansoneSupernova 2017

youtube icon
Abonēt youtube