Vakar vakarā Lietuvā ieradās ASV labi pazīstamā Bolu ģimene. Tas notika tādēļ, ka jaunākie Bolu dinastijas pārstāvji Lamelo Bols un Liandželo Bols ir pievienojušies Lietuvas komandai ”Prienai Vytautas”.

16 gadus vecais Lamelo un 19 gadīgais Liandželo ir noslēguši līgumu ar ”Vytautas” uz vienu mēnesi. Pēc šī termiņa komanda varēs lauzt līgumus vai arī, ja abi spēlētāji sevi būs labi parādījuši, tos paturēt komandā.

Abu spēlētāju vecākais brālis Lonzo Bols ir viens no talantīgākajiem mūsdienu basketbolistiem. Viņu aizvadītā gada NBA draftā ar augsto otro numuru izraudzījās Losandželosas ”Lakers”, šajā komandā Lonzo kļūstot par stabilu pamatsastāva spēlētāju.

Taču galvenais iemesls, kādēļ Bolu ģimene ir tik slavena, ir Bols vecākais jeb visu brāļu tēvs Lavārs. Viņš nekautrējas žurnālistiem sacīt pilnīgi visu, kas ienāk prātā, turklāt lepni paziņojis, ka spēlē viens pret vienu viņš varētu apspēlēt vienu no visu laiku labākajiem basketbolistiem Maiklu Džordanu. Lavārs jaunībā nekad nav profesionāli nodarbojies ar basketbolu.

Lavārs Bols ir laidis klajā arī savu apavu un apģērbu līniju ”Big Baller Brand”. Ar šī zīmola apaviem spēlē visi viņa dēli, taču jāatzīmē, ka BBB apavu cena ir mērojama vairākos simtos eiro.

Bolu ģimenes sagaidīšana Lietuvā

Saistītās tēmas: BasketbolsLavārs Bols

youtube icon
Abonēt youtube