Izsludināts iepirkums par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ierēdņu formas tērpu, speciālo apģērbu un darba apavu piegādi, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Iepirkums par VID ierēdņu formas tērpu, speciālo apģērbu un darba apavu piegādi ar kopējo paredzamo līgumcenu 886 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) jeb 1,072 miljoni eiro ar PVN ir sadalīts vairākās daļās. Piedāvājumi pretendentiem ir jāiesniedz par visām daļām.

Pirmajā daļā paredzēta VID ierēdņu kurpju, puszābaku un zābaku piegāde un paredzamā līgumcena ir 260 000 eiro bez PVN jeb 314 600 eiro ar PVN. Piegādes līgumu paredzēts slēgt uz trim gadiem.

Otrajā daļā paredzēta VID ierēdņu formas tērpu, tostarp formas tērpu aksesuāru, žetonu un dienesta pakāpju atšķirības zīmju piegāde un paredzamā līgumcena ir 560 000 eiro bez PVN jeb 677 600 eiro ar PVN. Piegādes līgumu paredzēts slēgt uz trim gadiem.

Trešajā daļā paredzēta VID ierēdņu darba apavu un speciālo darba apģērbu piegāde. Paredzamā līgumcena ir 66 000 eiro bez PVN jeb 79 860 eiro ar PVN. Piegādes līgumu paredzēts slēgt uz trim gadiem.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz šā gada 17.oktobrim.

Ziņas avots: LETA.

Saistītās tēmas: VID

youtube icon
Abonēt youtube