Veselības inspekcija (VI) pārtraukusi darbību SIA “Vital centrs”, kas Rīgā, Bruņinieku ielā 49a, nodarbojās ar neatļautu ārstniecību, aģentūra LETA uzzināja valsts iestādē.

Inspekcija saņēma informāciju, ka medicīnas centrs “Aurora” turpina veikt diagnostiku ar neatļautu ierīci. Lai noskaidrotu lietas reālo situāciju inspekcijas amatpersonas uzdevās par klientiem un izpētīja “shēmu” no iekšpuses.

Pēc VI teiktā, pārbaudē atklājās, ka “Aurora” sadarbībā ar “Vital centru” maldināja pacientus, jo “Vital centrs” nodarbojās ar neatļautu ārstniecību.

Inspekcija gan brīdina, ka Bruņinieku ielā 49a turpina darboties medicīnas centrs “Aurora”, bet “Vital centrs” likvidēts, bet pastāv iespēja, ka šāds centrs var reģistrēties citā adresē un atsākt savu neatļauto darbību.

VI lūdz iedzīvotājus būt vērīgiem un sniegt informāciju inspekcijai par aizdomīgiem zvaniem un aicinājumiem uz veselības pārbaudēm. Inspekcija aicina iedzīvotājus, kuri vēlās pārbaudīt savu veselību, vispirms apmeklēt savu ģimenes ārstu.

Ziņas avots: LETA.

Saistītās tēmas: Veselības inspekcija

youtube icon
Abonēt youtube