Foto: Flickr.com

Pēc labklājības ministres Ramonas Petravičas viesošanās “Riga TV24” raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu”, acīgākie raidījuma skatītāji norādījuši, ka ministrei esot “svaigs manikīrs”, taču, kā zināms, vēl vismaz līdz 7.februārim šīs jomas speciālistiem darbs tiek liegts. Ministrei ir pavisam vienkāršs paskaidrojums.

Sarunā ar “Privāto Dzīvi” Ramona Petraviča atklāja, ka saņēmusi virkni vēstuļu no sievietēm par perfekto manikīru, politiķe atklāja, ka pie lieliskā manikīra tiek savās mājās ar pašas un ar meitas palīdzību.

“Pati varu sakopt kreiso roku, bet labās rokas nagus sakopj un gēla laku uzklāj mana meita. Viņai ir arī gēla lakas žāvētājs. Meita pati sev taisa skaistus nagus, un nebūt nav jāiet uz salonu,” skaidro labklājības ministre.

Jāteic, ka gada laikā skaistumkopšanas speciālisti ir strādājuši ar pārrāvumiem, nu jau labu laiku darbs speciālistiem ir liegts, politiķe norāda, ka sievietei par savu ārieni ir jāprot rūpēties.

Sarunā politiķe pauda arī neizpratni, komentējot: “Nedomāju, ka sievietei tik ļoti ir jānolaižas, lai nerūpētos par savu izskatu tikai tāpēc, ka daļai cilvēku tas nepatīk vai traucē. Neesmu dzirdējusi, ka vīriešus kritizētu ārienes dēļ. Varbūt es kaut kā izceļos ar savu ārieni, un tas ir kaut kas nebijis Latvijas politikā, ka sieviete var būt kopta.”

Jāatgādina, ka, epidemioloģiskajai situācijai pasliktinoties, no 21. decembra līdz 7.februārim visa veida skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšana ir aizliegta.

youtube icon
Abonēt youtube