Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar jauno nedēļas horoskopu (8. – 14. oktobris) visām zodiaka zīmēm.

Auns

Patīkami piedzīvojumi nedēļas nogalē ļaus atvilkt elpu no ikdienas rutīnas. Attiecībās ar mīļoto cilvēku centies ieklausīties viņa viedoklī un vērtīgajos ieteikumos. Neskrien notikumiem pa priekšu!

Vērsis

Nozīmīgs pavērsiens profesionālajā jomā mudinās ar vēl liekāku sparu saņemties un uzkāpt kalna virsotnē. Izvērtē rūpīgi, vai tavs sadarbības partneris ir patiešām uzticams un tavā darbības jomā iederīgs.

Dvīņi

Brīvdienās priecīgi notikumi radīs atskārsmi par to, ka viss ir tieši tā, kā tam ir jābūt – īstajā laikā un vietā. Darba vietā tiksi pie jauniem pienākumiem. Paļaujies tikai un vienīgi uz savām prasmēm un zināšanām!

Vēzis

Nedēļas nogalē skaisti un siltām sajūtam piepildīti mirkļi tiks piedzīvoti’, esot kopā ar mīļoto cilvēku. Darba vietā atzinīgi tiks novērtētas tavas prasmes un meistarība. Tiks apsvēra doma par došanos atvaļinājuma braucienā.

Lauva

Darbu un pienākumu apjoms šonedēļ var būt tik liels, ka darba vieta būs kā tavas otrās mājas. Tiks atrisinātas saspīlētās attiecības ar priekšniecību. Nedēļas vidū tiks iegūtas vērtīgas zināšanas.

Jaunava

Brīvdienās izvairies no domstarpībām ar ģimenes locekļiem. Tiks saņemts interesants piedāvājums, kas atvieglos tavu spraigo ikdienu. Labas ziņas tiks saņemtas no kāda tālāka radinieka. Izvērtē katru piedāvājumu!

Svari

Panākumi profesionālajā jomā ļaus izkāpt ārpus ierastās vides un palūkoties tālāk aiz horizonta. Romantiskajās attiecībās privātīpašnieciskuma un greizsirdības tendences var sagraut to, kas pašam ir ļoti, ļoti svarīgs.

Skorpions

Nedēļas nogalē došanās nelielā braucienā, atpūtinās tavu prātu no spraigās darba nedēļas. Atļaušanās palutināt sevi ar kādu vērtīgu pirkumu radīs prieka un gandarījuma sajūtu. Partnerattiecībās izvairies no aizskarošām piezīmēm.

Strēlnieks

Ienesīgs piedāvājums no sadarbības partnera puses mudinās rīkoties un neatlikt uz vēlāku to, ko var paveikt jau tagad. Rūpīgāk tiks izvērtēts savs brīvais laiks, kā to izmantot pēc iespējas lietderīgāk un efektīvāk.

Mežāzis

Nedēļas nogalē saņemtais piedāvājums ļaus izvērtēt savas prioritātes. Vairāk laika un kopā būšanas mirkļus vēlēsies pavadīt kopā ar ģimeni. Pozitīvi pavērsieni darba vietā ļaus uzelpot daudz mierīgāk.

Ūdensvīrs

Vērtīgs piedāvājums no priekšniecības puses mudinās mainīt savu ierasto darba kārtību. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies būt iecietīgāks un nedaudz saprotošāks.

Zivis

Brīvdienās pacilājošas izjūtas piedzīvosi kopā ar mīļoto cilvēku. Saņemtais piedāvājums tavā profesionālajā jomā ļaus piepildīt vienu no taviem sapņiem. Ieklausies savā intuīcijā un atceries, ka arī neiespējamais reiz var kļūt iespējams!

Saistītās tēmas: astroloģijaDarbsrisinātas attiecības

youtube icon
Abonēt youtube