Velsas princese Keita Midltone. Foto: Instagram @princeandprincessofwales

Lielbritānijas karaļnama pārstāve, Velsas princese Keita Midltone 2025. gadā piedzīvos vienu no savas dzīves smagākajām krīzēm, kas var novest pat līdz monarhijas krišanai, vēsta Wday.

Pirms 15 gadiem astroloģe Bernadeta Breidija prognozēja, ka princis Viljams un Keita Midltone kļūs par pēdējiem Lielbritānijas karaļiem, jo valstī 2036. gada jūlijā notiek monarhijas aptumsumu cikls. Taču liktenīgākās pārmaiņas sāksies 2024. un 2025. gadā, kad karaliskais pāris pārdzīvos smagu krīzi Marsa tranzīta Vēža zīmē dēļ, kas sākas 2024. gada 5. septembrī un ilgs līdz 2025. gada aprīļa beigām, norāda astroloģe Jūlija Lifanova.

Princis Viljams, atbilstoši saules zīmei astroloģijā ir Vēzis, bet Keita – Mežāzis, kas nozīmē, ka viņu zvaigznāji atrodas opozīcijā. Bieži vien šāda kombinācija liecina, ka laulātie piedzīvos nopietnu krīzi. Lai precīzi paredzētu, kas notiks ar Viljamu un Keitu, der atcerēties iepriekšējo Marsa tranzītu cauri Vēzim ar retrogrādu cilpu – tas notika 2010. gadā. Interesanti, ka tieši togad abu attiecības sasniedza jaunu līmeni – princis Viljams bildināja Keitu.

Taču šogad Marss veidos Lielā krusta aspektu prinča Viljama un Keitas diagrammā. Parasti šādas kombinācijas rada milzīgu spriedzi attiecībās, un Marsa tranzīta nesējs (šajā gadījumā tas ir Viljams, jo Marss ceļos caur Vēzi) kļūst agresīvs un aktīvs.

Visticamāk, ka situācija ģimenē būs sarežģīta tēva – karaļa Čārlza III –  slimības dēļ, kas 2025. gadā nozīmēs mēģinājumu nodot varu Viljamam, pieļauj astroloģe.

Pēc viņas sacītā, Keita tikmēr var apsvērt iespēju dzīvot atsevišķi no Viljama, par ko liecina planētu stāvoklis viņas astroloģiskajā kartē. “Visticamāk, ka Viljams un Ketrīna domās par dzīvošanu atsevišķi,” uzskata astroloģe Jūlija Lifanova.

Lasiet arī: Nomiris Putina mīļotais zirgs; diktatora tuvākie un astrologi saskata sliktu zīmi

Lasiet arī: Mūžībā devies komponists, grupas Pērkons dibinātājs Juris Kulakovs

Lasiet arī: Bērnu aizsardzības centrs publisko viedokli par Rūtas Gorkšas un Mārča Judža ģimenes lietu

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 9. – 15. februāris

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube