Foto: Pixabay

Likteņa matrica ir numeroloģisks aprēķins, ar kura palīdzību iespējams uzzināt savu karmisko likteni, nākotni un pat izredzes uz noteiktu laiku. Lai saprastu, kā darbojas likteņa matrica, ir jāaprēķina savs personīgais skaitlis, vēsta Unian.

Ja veidojam prognozi 2024. gadam, tad rakstām savu dzimšanas datumu (diena un mēnesis), bet dzimšanas gada vietā liekam 2024. gadu. Piemēram, jūs esat dzimis 10. septembrī un vēlaties zināt, kas jūs sagaida nākamajās 366 dienās, saskaitiet kopā: 1+0+9+2+0+2+4=27, 2+7=9. Jūsu personīgais skaitlis ir 9.  Ņemiet vērā: ja iegūstat skaitli, kas ir lielāks par 22, jums jāsaskaita visi cipari vēlreiz līdz viencipara skaitlim, bet, ja iegūtais skaitlis ir 22 vai mazāks, tas nav jādara.

1 – Gads būs ražīgs, varēsi uzsākt savu biznesu vai jaunus projektus, mainīt darbu vai dzīvesvietu. Tiksi galā ar visu – sagaidi nopietnus panākumus karjerā, jaunus paziņas un kontaktus. Parādi, ka esi līderis, kurš spēj vadīt cilvēkus, realizēt sevi un attīstīties. Nepielieto manipulāciju un melus, pretējā gadījumā zaudēsi visu, ko iegūsi.

2 – Laiks atklāt zemapziņas noslēpumus, augt garīgi, atvadīties no sliktiem ieradumiem un destruktīva dzīvesveida. Attīsti intuīciju, uzlabo attiecības ar ģimeni, īpaši ar māti un citām ģimenes sievietēm. Iemācies būt gādīgs, elastīgs, gudrs un pacietīgs. Strādā ar traumām un aizvainojumiem, rūpējies par sevi un citiem, dzīvo mīlestībā. 2024. gads būs klusums pirms vētras – taupi spēkus un uzkrāj pieredzi.

3 – Labs gads grūtniecībai un pēcnācēju radīšanai, kā arī saišu stiprināšanai ar ģimeni. Vērs savu enerģiju sievišķības attīstīšanai, komforta radīšanai mājās un mājas pavarda uzturēšanai. Piesaisti vīriešus, kuri tevi mīl, un neļauj sevi sāpināt. 2024. gads ir labvēlīgs arī biznesam un uzņēmējdarbībai.

4 – Vispiemērotākais gads, lai virzītos pa karjeras kāpnēm un gūtu panākumus profesionālajā jomā. Attīsti savu iekšējo līderi un vadītāju, vīrišķīgās rakstura iezīmes. Ja tev ir kāds hobijs, ar ko vēlies gūt peļņu, droši dari to, iegādājoties materiālās preces. Tāpat ir jāveido kontakts ar vīriešiem ģimenē un principā ar pretējo dzimumu.

5 – Koncentrējies uz jaunu zināšanu iegūšanu, studējot aktiermākslu un publisko runu. Attīsti savas rakstīšanas prasmes, lasi vairāk, mācies komunicēt ar cilvēkiem. Veido attiecības ar ģimeni – vari apprecēties un radīt bērnus. Svarīgi veltīt laiku tradīciju apguvei vai nostiprināšanai, kā arī nodot zināšanas citiem cilvēkiem.

6 –Mīlestība, romantiskas attiecības, karmisks partneris, kāzas – tas viss iespējams šajā gadā. Tevi gaida daudz komunikācijas, aktīva sabiedriskā dzīve. Būs sevi jāmīl, vairāk laika jāvelta sev, jāmeditē, jāēd pareizi. Šis gads ir vajadzīgs, lai atrastu sevi un savu personīgo ceļu – tad pārstāsi ciest.

7 – Laiks sasniegumiem, mērķu realizācijai, vēlmju piepildījumam. Pastāv lielas izredzes kāpt pa karjeras kāpnēm un gūt ievērojamus panākumus profesijā. Iespējami komandējumi un ceļojumi, jaunas iepazīšanās un noderīgi sakari citās pilsētās. Neatsakies no vides maiņas – jauna pieredze un iespaidi palīdzēs realizēt ieceres.

8 – Liktenīgs gads, būs jāuzņemas atbildība par saviem lēmumiem, jāatbild augstākiem spēkiem par visām darbībām. Gaidi šķēršļus un grūtības, kas pārbaudīs tavus spēkus. Būs jāiemācās būt laipnākam, lojālākam, mierīgākam un maigākam attiecībā pret dzīvi – liktenis neliek tev pārbaudījumus, kurus tu nevari izturēt.

9 – Laiks sevs pētīšanai, strādājot ar smalkajām enerģijām un netveramo pasauli. Sava ceļa atrašana, sociālā loka, paradumu, uzskatu un prioritāšu maiņa. 2024. gadā jāiemācās meklēt harmoniju sevī, darīt tikai to, kam tici, un atteikties no tā, kas tiek uzspiests no ārpuses. Gads būs liktenīgs, ja spēsi atrast savu personīgo ceļu un drosmīgi pa to iet uz priekšu.

10 – Ļoti veiksmīgs gads visās jomās – mīlestībā, vaļaspriekos, darbā. Lielākā daļa no tā, ko plāno, notiks, ja tev tas patiešām būs nepieciešams. Vari droši iegādāties loterijas biļetes, mēreni riskēt un darīt to, no kā iepriekš baidījies – dāvanas no Visuma burtiski uzkritīs tev uz galvas, tāpēc 2024. gadā gatavojies grābt laimi saujām.

11 –Iekšējo konfliktu gads – laiks izprast un atlaist traumas. Jādodas pie psihologa vai jāmeklē citi risinājumi, kā arī jāpievēršas fiziskajām aktivitātēm – skaista būs ne tikai domāšana, bet arī ķermenis.

12 – Stagnācijas periods, stagnējošas situācijas un attiecības. Dinamikas nebūs. ]tā vietā būs jāiemācās izrādīt pacietību un žēlastību. Jāizvairās no līdzatkarīgām attiecībām – šādā stāvoklī tu esi uzņēmīgs pret manipulācijām un maldināšanu. Pastāv liela strīdu, šķiršanās un pārvākšanās iespējamība. Galvenais šajā visā ir ieklausīties sevī un izvairīties no panikas, rīkojoties pēc iespējas racionālāk.

13 – Nopietnas pārvērtības, atvadīšanās no kaut kā veca (cilvēka, dzīvesvietas, darba u.c.) un kaut kā jauna iegūšana. Izmaiņas, no kurām nevar izvairīties. Iemācies atlaist pagātni, piedot kļūdas un nepilnības.

14 – Radošuma, vaļasprieku, mākslas periods. Ja strādā radošā jomā, tad gaidi paaugstinājumu un jaunas perspektīvas, bet, ja tas ir hobijs, tad, visticamāk, tas kļūs par tavu galveno naudas pelnīšanas līdzekli. Pastāv iespējamība atklāt jaunus talantus, mainīt skatījumu uz dzīvi un gaumi.

15 – Greznības, pārpilnības, bagātības, kaislību gads. Jauna līmeņa sasniegšana attiecībās un darbā, interesanti projekti, vietas, cilvēki. Vajadzētu izvairīties no varas un alkatības maldiem, pretējā gadījumā zaudēsi visu. Būs dažādu veidu atkarību testi – tie jānokārto cienīgi. Piestrādā pie savas harizmas un runas, tad iegūsi varu pār cilvēkiem.

16 – Iznīcināšanas enerģija ir uz labu – negaidi, kamēr tas, kas jau miris, sāks nepatīkami smakot. Atrodi spēku atvadīties no pagātnes, to nenožēlojot. Izmet no savas dzīves visu, kas tev vairs nav vajadzīgs, atverot durvis jaunajam. Lietderīgi gavēt, attīrīt ķermeni, meditēt un veikt detoksikācijas.

17 – Slavas, naudas, veiksmes, popularitātes gads. Uzturi sociālos tīklus, biežāk komunicē ar cilvēkiem, piesaki sevi skaļāk. Nebaidies piedāvāt savus pakalpojumus sabiedrībai, esi radošs, izskaties un runā spilgti.

18 – Daudz jāstrādā un jāpārtrauc dzīvot ilūzijās. Svarīgi atrast savu ceļu, attālināties no pūļa, ja tā uzskati tev ir sveši, un nebaidīties no vientulības. Izveido vēlmju sarakstus un kolāžas, vizualizē to, ko vēlies iegūt, un viss, ko vēlies, piepildīsies.

19 – Gads būs gaišs un silts. Ir iespējamība apprecēties, veidot attiecības, radīt bērnus. Pieņemsi nozīmīgus lēmumus attiecībā uz darbu un dzīvesvietu. Jāizvairās no izdegšanas un negatīvām emocijām, citādi gadu pavadīsi depresijā.

20 – Tas ir laiks, kad katrs saņem to, ko ir pelnījis, visām darbībām būs sekas, liktenis pats izlems, kam kas ir lemts. Uzvedies cilvēcīgi, esi laipnāks pret cilvēkiem un godīgs pret sevi.

21 – Pastāv iespējamība pārcelties uz ārzemēm vai citu pilsētu. Svarīgi izmēģināt ko jaunu, paplašināt savu paziņu loku vai interešu jomu. Vairāk sazināsies ar apkārtējo pasauli, realizēsi tev uzticēto lomu un uzdevumu šajā pasaulē. Arī tevī jābūt mieram – strādā, lai atrastu iekšējo harmoniju.

22 – Spēsi paveikt visu, ja iemācīsies dzīvi uztvert vienkāršāk. Piekrīti visam, ko vēlies izmēģināt, atbildi vilinošiem piedāvājumiem. Ieslēdz bērnu sevī, nebaidies spert soli uz priekšu, pat ja tas ir solis nezināmajā. Iestati sevi optimistiskā noskaņojumā – atceries, ka viss, kas notiek, ir uz labu.

Lasiet arī: VIDEO | Latviešu mūziķu radīta dziesma par kaķīti saviļņo Eiropu

Lasiet arī:  Sanda Dejus būs komandas kapteine jaunā minēšanas šovā 

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Lasiet arī: Šovasar Latvijā uzstāsies Braiens Adamss

Lasiet arī: Ko stāsta ezotēriķi: veiksmi nesošie un bīstamie māju un dzīvokļu numuri

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube