“Mēs neesam ārsti, taču zinām, ka apkārtējās vides skaistumam un dabas dziedinošajam spēkam ir gana liela nozīme psihoemocionālās veselības uzlabošanā,” par sirsnīgo žestu, stādot 200 000 puķu sīpolu Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra parkā teic būvniecības veikala Depo pārstāvji.

Šobrīd ainavu arhitektes Ilzes Rukšānes (SIA “ALPS ainavu darbnīca”) vadībā tiek atjaunots un pilnveidots Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra parks.

“Mums, DEPO, veikalos atrodas daudz puķu sīpolu, kam šoruden būtu bijis jānonāk dobēs, lai pavasarī plauktu un priecētu cilvēkus,” pauž DEPO mārketinga direktors Rimants Jugans.

Ar šo simbolisku žestu, veikalu tīkls DEPO vēlas pievērst sabiedrības uzmanību mentālās veselības aprūpes nozarei un atgādināt, ka arī šīs nozares speciālisti ik dienas glābj cilvēku dzīves un dzīvības šī vārda vistiešākajā nozīmē.

Pavasarī pakāpeniski uzziedēs teju 200 000 dažādu ziedu – tulpes, krokusi, sniegpulkstenītes u.c. Tie priecēs ne tikai centra pacientus un mediķus, bet arī jebkuru parka apmeklētāju.

Lasiet arī: Milzīgā ziedu sirds kā pateicība medicīnas darbiniekiem

“Ceram, ka pavasarī, kad pavērsies skats uz ziedošo parku, mūsu dzīve jau būs atgriezusies ierastajā ikdienā bez ierobežojumiem. Aicinām ikvienu darīt visu, lai šis brīdis pienāktu pēc iespējas ātrāk. Lai tas būtu iespējams – vakcinēsimies,” aicina Jugans.

Saistītās tēmas: 200 000 dažādu ziedudāvinājumsDEPO

youtube icon
Abonēt youtube