Foto: A. Kolnejs un DAP eksperti

Atzīmējot Latvijas Patriotu nedēļu un godinot arī dabu kā Latvijas neatņemamu sastāvdaļu, no 11. līdz 18. novembrim 12 apmeklētāju iecienītus skatu torņus rotās Latvijas valsts karogi.

Karogi plīvo – dabas liegumā Randu pļavas Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā, Kornetu tornī aizsargājamo ainavu apvidū “Veclaicene”, Silzemnieku skatu tornī dabas liegumā “Burtnieku ezera pļavas”, Cirgaļu tornī aizsargājamo ainavu apvidū “Ziemeļgauja”, Kolkas skatu tornī, Slīteres Zilo kalnu skatu tornī Slīteres Nacionālajā parkā, Kristakrūga skatu tornī Teiču dabas rezervātā, Vasargelišķu skatu tornī dabas parkā “Daugavas loki”, Lielā Liepukalna skatu tornī Rāznas Nacionālajā parkā, Putnu vērošanas tornī Kaņiera ezera Riekstu pussalā un Lielajā Ķemeru tīreļa tornī Ķemeru Nacionālajā parkā, Zirgu salas skatu tornī Liepājā un Liepājas ezera laipas tornī.

Dabas taku apmeklētāji aicināti doties dabā arī svētku nedēļā, ievērojot veselīgu distanci un nedrūzmējoties dabas objektu tuvumā.

Lasiet arī: Rīta kafija sarunājas | Par draudzīgajiem savvaļas dzīvniekiem Engures ezera dabas parkā

Jāatgādina, ka visvairāk apmeklētie dabas objekti ir galvaspilsētas tuvumā, bet arī aiz tiem ir vēl daudz interesantu dabas pērļu, ko apmeklēt un iepazīt!

Saistītās tēmas: karogiLatvijaskatu torņiskatu tornisvalsts svētki

youtube icon
Abonēt youtube